Nederland weer van ons

Vragen van het lid Brinkman (PVV) aan de minister van BZK en de minister van Justitie:

1.) 
Bent u bekend met het bericht dat werkloos krakerstuig, handelend onder de naam van ‘Autonome Lastposten’ in de nacht van 26 op 27 mei alle banden van 6 politieauto’s in Nijmegen lek hebben gestoken? 

2.) 
Bent u bekend met het bericht dat datzelfde werkloos krakerstuig, dit keer opererend onder de naam ‘Terror Post Guerilla’s’ in de nacht van 27 op 28 mei de ruiten van het gemeentehuis van Nijmegen hebben ingegooid en dat gemeentehuis met roze verfbommen hebben geterroriseerd?

3.) 
Bent u het met ons eens dat het volkomen onacceptabel is dat deze groep, die onder de naam ‘Autonome Lastposten’ opereert, misdaden pleegt en een ongekend disrespect voor de letter van de wet heeft? Zo neen, waarom niet?

4.) 
Bent u bereid om de bestuurders van de gemeente Nijmegen, ook wel ‘Havana aan de Waal’ genoemd, aan te spreken op hun verantwoordelijkheid om de daders van deze terroristische activiteiten op te pakken en zo snel mogelijk voor de rechter te brengen. Zo neen, waarom niet?

5.) 
Bent u bereid om binnen een maand alle kraakpanden in Nijmegen en omgeving te ontruimen en de schade die het werkloos krakerstuig aan deze panden heeft veroorzaakt op hun te verhalen? Zo neen, waarom niet?   

6.) 
Bent u het met mij eens dat de groepen ‘Terror Post Guerilla’s’ en ‘Autonome Lastposten’ als terroristische organisaties moeten worden aangemerkt en dat de leden van deze groepen moeten worden opgepakt en vervolgd voor deelneming aan een terroristische organisatie? Zo neen, waarom niet?

7.) 
Bent u het met mij eens dat de websites Indymedia.nl en Ravagedigitaal.org die als een klankbord dienen voor deze terroristische organisaties per direct als terroristische websites dienen te worden aangemerkt, verboden moeten worden en van het internet moeten worden gehaald? Zo neen, waarom niet?  


1 http://www.indymedia.nl/nl/2008/05/52580.shtml
2 http://www.ravagedigitaal.org/index.htm?2008nieuws/mei/30/nws.php~mainFrame

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3780 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties