Nederland weer van ons

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Justitie over een groep witte illegalen die wil dat de staatssecretaris hen legaliseert.

1.)
Bent u bekend met het bericht “Witte illegalen vragen opnieuw om legalisering”*?

2.)
Is het juist dat een groep zogenaamde witte illegalen u middels een petitie wil vragen om hen een verblijfsvergunning te geven?

3.)
Hoe is het mogelijk dat deze vreemdelingen, die zelfs niet in aanmerking kwamen voor een verblijfsvergunning op grond van een eerdere pardonregeling (de soepele Tijdelijke Regeling Witte Illegalen uit 1999), nu nog steeds in Nederland verblijven?

4.)
Bent u bereid toe te zeggen dat u deze vreemdelingen niet zult legaliseren en ze na het aanbieden van de petitie op te laten pakken door de vreemdelingenpolitie zodat ze eindelijk uit Nederland worden verwijderd? Zo neen, waarom niet?

5.)
Realiseert u zich dat deze illegalen bewijzen dat vreemdelingen door de verschillende pardonregelingen niet uit Nederland vertrekken, maar in plaats daarvan een zoveelste pardonregeling eisen?

6.)
Bent u (daarom) bereid toe te zeggen dat in de toekomst nooit meer een pardonregelingen komt voor illegale vreemdelingen? Zo neen, waarom niet?

* Klik hier om het bericht op Nu.nl te lezen

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 1910 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties