Nederland weer van ons

Vragen van de leden Wilders, Fritsma en Brinkman (allen PVV) aan de ministers voor WWI, van Justitie en van Binnenlandse Zaken over Marokkaanse straatterroristen in Roermond.

1) Heeft u kennis genomen van het bericht ‘Roermond vreest tweede Gouda’?(1)

2) Deelt u onze afschuw over de woninginbraken, auto-inbraken, straatroven, mishandelingen en bedreigingen door Marokkaanse straatterroristen in Roermond? Zo neen, waarom niet?

3) Bent u bereid zware minimumstraffen in te voeren zodat deze Marokkaanse straatterroristen er niet met een taakstrafje van af kunnen komen? Zo neen, waarom niet?

4) Bent u bereid de Marokkaanse straatterroristen op te pakken, en in geval van een dubbele nationaliteit te denaturaliseren en het land uit te zetten, zodat de rust in Roermond weer kan terugkeren? Zo neen, waarom niet?

5) Bent u bereid er alles aan te doen om te voorkomen dat Roermond een tweede Gouda wordt? Zo neen, waarom niet?

6) Kunt u aangeven hoe groot de groep jongeren is die de Roermondse wijken Donderberg, Herten en Maasniel al lange tijd terroriseren? Zo neen, waarom niet?

7) Kunt u cijfers geven over het precieze aantal delicten in Roermond van de afgelopen drie jaar, gespecificeerd naar wijk, type delict en afkomst van de daders? Zo neen, waarom niet?

8) Hoeveel straatterroristen hebben de afgelopen tijd een traject gevolgd in een opvoedkamp, zoals de Glenn Mills school?


(1) De Telegraaf, 7 oktober 2009.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3420 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties