Nederland weer van ons

De Partij voor de Vrijheid stelt dat het Planbureau voor de Leefomgeving het eigen vlees zal keuren als zij de fraude en manipulatie gaan onderzoeken die opduiken bij het IPCC-rapport.

“Het Planbureau voor de Leefomgeving geeft nu toe dat zij onjuiste cijfers aanleverde aan het IPCC die stellen dat 55% van Nederland beneden de zeespiegel ligt en dat er in dat gebied 65% van het Bruto Nationaal Product wordt geproduceerd. Om dan deze gekleurde organisatie, die bovendien op het adviesbankje van Cramer zit, het eigen vlees te laten keuren, lijkt mij geen strak plan”, aldus PVV-Kamerlid De Mos.

Vragen van het lid De Mos aan minister Cramer van Milieu over alweer een blunder van het IPCC.

3 februari 2010

1.)
Bent u bekend met het bericht “Nieuwe fout Klimaatpanel ontdekt”? *

2.)
Deelt u de mening dat, nu blijkt dat het Planbureau voor de Leefomgeving, verkeerde gegevens heeft verstrekt aan het IPCC en zij bovendien onderdeel uitmaakt van het kamp der klimaatalarmisten, niet de aangewezen partij is om een onderzoek uit te voeren naar het IPCC-rapport? Zo ja, welke onafhankelijke organisatie laat u het inmiddels stinkende zaakje wel onderzoeken?

3.)
Wilt u nagaan hoe het kan dat het Planbureau voor de Leefomgeving komt met het percentage van 55% van Nederland dat onder de zeespiegel ligt, terwijl het Centraal Bureau voor de Statistiek spreekt over slechts 20%? Zo neen, waarom niet?

4.)
Was het niet het Planbureau voor de Leefomgeving die ook onderdeel uitmaakte van de door u veronderstelde ‘brede maatschappelijke coalitie’ van de ‘Beat the Heatcampagne’? Zo ja, hoe denkt u dan dat deze organisatie sceptisch kan staan tegenover een ‘brede maatschappelijke coalitie’ die zij zo innig omarmd hebben?

* http://www.vn.nl/Archief/Wetenschapmilieu/Artikel-Wetenschapmilieu/Nieuwe-fout-klimaatpanel-ontdekt.htm

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 10595 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English