Nederland weer van ons

PVV- Kamerlid Sietse Fritsma is verbijsterd dat minister van der Laan in Marokko de bijdrage van de Marokkaanse gemeenschap aan de Nederlandse economie heeft geroemd.

Fritsma: "De minister heeft het in Marokko over een positieve bijdrage van Marokkanen aan onze economie! Ik vraag me af waar hij dit op baseert nu hij in eigen land juist weigert uit te zoeken wat nou precies de financiële gevolgen van de massa- immigratie zijn".

De PVV heeft onderstaande Kamervragen gesteld over de uitspraak van Van der Laan:

Vragen van de leden Fritsma en Wilders (beiden PVV) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie over zijn uitspraak dat de Marokkanen een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse economie.*

1.)
Is het waar dat u in de Marokkaanse krant "Le Matin" heeft gezegd dat Marokkanen een positieve bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse economie? Zo ja:

2.)
Hoe kunt u dit weten nu u juist weigert om uit te zoeken wat de totale kosten en baten van de voortgaande massa- immigratie zijn? Erkent u dat uw uitspraak hierdoor volkomen ongefundeerd is? Bent u bereid deze in te trekken? Zo neen, waarom niet?

3.)
Deelt u de mening dat het ook kan zijn dat de totale bijdrage van de Marokkaanse gemeenschap aan de Nederlandse economie juist negatief is, gelet op de extreem hoge uitkeringsafhankelijkheid, de extreem grote veiligheidsproblemen en de extra druk op zaken als onderwijs, gezondheidszorg en huisvesting? Zo neen, hoe maakt u dit hard?
 
4.)
Bent u bereid om alsnog inzicht te geven in alle kosten en baten van de massa- immigratie nu u het kennelijk zelf relevant vindt om daar in landen als Marokko over te praten? Zo neen, waarom niet?
 
* Klik hier om het artikel te lezen op de website van Le Matin.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2780 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English