Nederland weer van ons

Vragen van de leden Fritsma, Bosma en Wilders (allen PVV) aan de minister voor WWI en de minister van OCW over het bericht dat moslimleerlingen moeite hebben met de holocaust * 

1.)
Hoe beoordeelt u het dat één op de vijf geschiedenisdocenten in de vier grote steden aangeeft meegemaakt te hebben dat de holocaust niet of nauwelijks bespreekbaar is omdat vooral islamitische leerlingen daar moeite mee hebben?

2.)
Deelt u de mening dat het bijzonder triest is dat de islamisering van onze samenleving er onder meer toe leidt dat de gruwelijke massamoord op joden tijdens de tweede wereldoorlog op veel scholen niet eens meer normaal besproken kan worden? Zo neen, waarom niet?

3.)
Erkent u dat de voortgaande massa- immigratie uit islamitische landen jodenhaat c.q. antisemitisme helaas een enorme impuls heeft gegeven, hetgeen bijvoorbeeld ook blijkt uit het door moslims scanderen van de leus 'Hamas, Hamas, Joden aan het gas'? Zo neen, waarom niet?

4.)
Hoe kan het dat deze gruwelijke jodenhaat van veel moslims nooit daadkrachtig is aangepakt? Hoe vaak zijn moslims opgepakt c.q. veroordeeld vanwege deze ontoelaatare uitingen?

5.)
Kunt u zorg dragen voor een immigratiestop voor mensen uit moslimlanden? Zo neen, waarom niet?

Klik hier om het bericht op Elsevier.nl te lezen.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2530 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties