Nederland weer van ons

"De minister van Justitie moet onmiddellijk in actie komen om de gewetenloze vrouwenhandelaar Murat Ornu nog vandaag weer achter de tralies te krijgen" aldus Geert Wilders en Raymond de Roon, in de vragen die zij vandaag aan de minister hebben gesteld. De PVV'ers achten het onbegrijpelijk, dat na de blunder van rechters bij de vrijlating van Saban Baran, opnieuw rechters volkomen in de fout zijn gegaan door nu ook diens collega Ornu vrij te laten. "In beide gevallen is geheel ten onrechte door de rechters voorrang gegeven aan de belangen van gewetenloos tuig boven de gevoelens van slachtoffers en het publiek. De minister moet dit heel snel herstellen".

Vragen van de leden De Roon en Wilders (beiden PVV) aan de minister van Justitie over detentieverlof voor misdadiger:

1.)
Kent u het bericht "Loverboy Murat O. mag op verlof" (1)  ?

2.)
Kunt u zich de angst voorstellen van de slachtoffers van deze misdadiger?

3.)
Kunt u zich de woede voorstellen van grote aantallen Nederlanders over het feit dat "met de persoonlijke omstandigheden" van deze gewetenloze misdadiger rekening is gehouden?

4.)
Heeft het Openbaar Ministerie ingestemd met de verlofverlening aan deze crimineel? Zo ja, waarom ?  Zo neen, heeft het Openbaar Ministerie beroep ingesteld tegen die verlofverlening? Zo neen, waarom niet?

5.)
Wilt u er voor zorgen dat het verlof van deze schurk onmiddellijk wordt ingetrokken zodat hij vanavond weer achter de tralies zit? Of accepteert u het dat na de schandelijke vrijlating van Saban B. nu ook diens criminele compaan Murat O. op vrije voeten is?

6.)
Bent u bereid met spoed een wetsontwerp in te dienen, dat het onmogelijk maakt dat rechters de "persoonlijke omstandigheden" van schurken mee laten wegen bij beslissingen over hun detentie? Zo neen, waarom niet?

(1) Klik hier om het bericht op Telegraaf.nl te lezen.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2210 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties