Nederland weer van ons

Vragen van de leden Wilders en Driessen (beiden PVV) aan de minister voor Wonen, Wijken en Integratie, de minister van Binnenlandse Zaken en de minister van Onderwijs Cultuur en Wetenschap over subsidieverstrekking aan een ultra-islamitische en anti-Westerse organisatie.
 
1.)
Bent u bekend met het bericht 'Ophef over subsidie aan Ar Rayaan'*?
 
2.)
Deelt u de mening dat een islamitische organisatie die claimt dat polygamie ook in het Westen een goed idee is omdat er door het grote aantal homo's een vrouwenoverschot is, niets begrepen heeft van twee van onze belangrijkste Westerse kernbeginselen, te weten de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen en de gelijkwaardigheid van homo's en hetero's? Zo neen, waarom niet?
 
3.)
Deelt u de mening dat het van de gekke is dat kinderen op school lastig worden gevallen met lessen over de islamitische ideologie, georganiseerd door deze anti-Westerse club?
 
4.)
Deelt u de mening dat het onbegrijpelijk is dat de gemeente Nijmegen subsidie verstrekt aan een ultra-islamitische en anti-Westerse organisatie? Zo neen, waarom niet?
 
5.)
Bent u bereid er bij de gemeente Nijmegen op aan te dringen de verleende subsidie onmiddellijk terug te vorderen? Zo neen, waarom niet?
 
6.)
Deelt u de mening dat nu de linkse gemeente Nijmegen subsidie verstrekt aan een ultra-islamitische en anti-Westerse organisatie, het stadsbestuur van Nijmegen beschouwd kan worden als een sharia-socialistisch bolwerk? Zo neen, waarom niet?
 
* De Telegraaf, 6 juli 2010

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4035 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties