Nederland weer van ons

Schriftelijke vragen van het lid Fritsma (pvv) aan de minister en staatssecretaris van Justitie over het bericht dat terroristen een bloedbad wilden aanrichten tijdens de jaarwisseling in Rotterdam.

1.)
Heeft u kennis genomen van het bericht “Nieuwjaarsfestijn doelwit terroristen”?

2.)
Hoe beoordeelt u het dat twee van de terroristen die in Nederland een massa-slachting wilden aanrichten naast de Marokkaanse ook de Nederlandse nationaliteit bezitten? Deelt u de mening dat het ronduit schandalig is dat dit tuig zich Nederlander kan noemen?

3.)
Bent u bereid om de Nederlandse nationaliteit van deze terroristen in te trekken en ze , na het uit laten zitten van een zware gevangenisstraf, linea recta terug te sturen naar Marokko? Zo neen, waarom niet?

4.)
Realiseert u zich eindelijk dat er veel te gemakkelijk met Nederlandse paspoorten wordt gestrooid en dat het PVV- standpunt om geen dubbele nationaliteit toe te staan echt op zijn plaats is, ook als geen afstand kan worden gedaan van bijvoorbeeld de Marokkaanse nationaliteit? Zo neen, waarom niet?

5.)
Moet de Nederlandse bevolking zich volgens u tolerant opstellen tegenover dit soort kwaadaardige idioten die onze samenleving alleen maar geweld en ellende willen bezorgen?

* Artikel Telegraaf.nl

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 5790 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties