Nederland weer van ons

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister voor Wonen Wijken en Integratie en van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over de stelling van de burgemeester van Amsterdam dat het geen probleem is als moslims weigeren een hand te geven.

1.)
Bent u bekend met het bericht: “Cohen: vrouw hand weigeren is geen probleem”? *

2.)
Bent u het eens met de burgemeester van Amsterdam, die de islamitische normen kennelijk hoger aanslaat dan de gebruikelijke Nederlandse omgangsvormen?

3.
Deelt u de mening dat genoemde burgemeester een zeer kwalijk signaal afgeeft door te stellen dat allochtonen zich niet aan hoeven te passen aan de Nederlandse omgangsvormen?

4.)
Deelt u voorts de mening dat het een schande is dat de burgemeester van Amsterdam mee gaat in het achterlijke islamitische idee dat vrouwen en mannen niet gelijk zijn?

5.)
Realiseert u zich dat veel Nederlanders doodmoe worden van de islamisering van de maatschappij en het voortdurende verraad van de Nederlandse cultuur  door slechte bestuurders als Cohen?

6.)
Kunt u er zorg voor dragen dat de burgemeester van Amsterdam niet nog meer schade aan kan richten en zo snel mogelijk uit zijn ambt ontheven wordt?

http://www.elsevier.nl/nieuws/nederland/artikel/asp/artnr/192741/index.html

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4465 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties