Nederland weer van ons

Vragen van het lid Fritsma (PVV) aan de minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu en de minister voor Wonen, Wijken en Integratie over de bouw van een moskee in Waalwijk.

1.)
Hoe is het mogelijk dat een moskeebestuur ergens grond koopt voor de bouw van een moskee en dat de gemeente in een later stadium instemt met de bouw, terwijl het project niet eens in lijn is met het geldende bestemmingsplan?

2.)
Hoe is het mogelijk dat alle geldende regels, zoals de hoogte van een gebouw, opzij zijn geveegd om de bouw van de moskee mogelijk te maken?

3.)
Hoe is het mogelijk dat ook is toegestaan dat er een winkel in de moskee is gevestigd, waarvan de grootte ook nog eens boven de geldende norm uitkomt?

4.)
Waarom is de mening van omwonenden en omliggende bedrijven totaal niet serieus genomen door de gemeente Waalwijk? Moet iedereen en alles voortdurend wijken voor de wil van moslims?

5.)
Waarom gelden voor de bouw van moskeeën andere, soepeler, regels dan voor andere projecten? Realiseert u zich dat men het meten met twee maten (in het voordeel van moslims) beu is?

6.)
Hoe is de bouw van de moskee gefinancierd? Kunt u garanderen dat er geen invloed vanuit extremistische landen / organisaties op de moskee is?

7)
Kunt u er, gezien genoemde misstanden, zorg voor dragen dat de bouw van de moskee wordt gestaakt en dat de verantwoordelijke ambtenaren worden aangesproken op hun wanbeleid in deze kwestie?

8.)
Kunt u er zorg voor dragen dat er niet één moskee meer bijkomt in Nederland om de zorgwekkende islamisering van ons land een halt toe te roepen?

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2615 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties