feed-image RSS

Nederland weer van ons

PVV-leider Geert Wilders heeft afgelopen maandag de prestigieuze Free Speech Award in ontvangst genomen in Miami. De Florida Security Council reikt de prijs jaarlijks uit aan een individu of organisatie die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de vrijheid van meningsuiting. Wilders had al eerder te horen gekregen dat hij de Free Speech Award zou winnen, maar kon hem pas maandagavond tijdens een speciale ceremonie in ontvangst nemen.

APRIL 2009

Ladies and gentlemen.

It is really great to be here in California. It is very kind of you to give me the opportunity to escape from the wind, cold and rain in my own beautiful country, the Netherlands. I thank the David Horowitz Freedom Center for inviting me.

Hieronder een speech die Geert Wilders maandag heeft gehouden tijdens een lunchbijeenkomst in het Four Seasons Hotel in New York. Hij stelt vast dat verworven vrijheden in heel Europa steeds meer onder vuur komen liggen. De PVV-voorman roept op om niet te buigen voor de linkse en islamitische krachten die ernaar streven om onze vrijheden te beknotten.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2325 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties