Nederland weer van ons

Dames en heren, het is geweldig om hier in het mooie zuiden te zijn. Hier in Tilburg. In het mooie Brabantse land!

U heeft afgelopen zondag vast allemaal het premiersdebat gezien. Het ging er soms stevig aan toe. Veel mensen vonden dat Job Cohen het slecht heeft gedaan. Maar mensen, dat maakt voor Cohen niet veel uit, want zijn achterban kijkt toch niet naar de Nederlandse televisie.

Beste mensen, het gaat niet goed met Nederland: een instortende economie, massa-immigratie, islamisering, onveiligheid, overlast, slechte zorg, lange files, hoge belastingen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Ik begin met de economie. Eerst mocht u als Nederlandse burger de banken redden en nu mag u Griekenland redden. Een land dat zich met fraude en bedrog de euro heeft eigengemaakt. Een land waar ambtenaren een dertiende en veertiende maand krijgen. Een land waar iedereen bijna direct na hun eindexamenfeest met pensioen gaat. Wij werken, zij aan de souvlaki. Wij zwoegen, zij de aan gyros. Wij ploeteren, zij aan de ouzo.

En de politieke elite? Wat vindt Den Haag hiervan? Ze vinden het prachtig. Van GroenLinks tot aan de VVD staan ze te juichen. Maar wij zeggen: geen eu-ro-cent naar Griekenland!

En wij stellen een fundamentele vraag: waar is die euro, zeker nu het slecht gaat, eigenlijk voor nodig? Alsof het in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Zwitserland slechter gaat dan bij ons. Alsof de mensen daar omkomen van de honger. Alsof het licht daar niet meer aan gaat. Als, en dat hoop ik natuurlijk niet, het verder fout gaat met euro, zeggen wij: liever een sterke gulden dan een zwakke euro.

De economie zit in een diep dal. Wie is daar voor verantwoordelijk? Niet u, in elk geval. Toch laat de politiek elite u voor de crisis opdraaien. De AOW, de hypotheekrenteaftrek, de studiefinanciering, de WW, de waarde van uw koophuis: alles komt voorbij. Niets lijkt nog veilig. Maar wel bij ons:

Bij ons blijft de AOW op 65 jaar.
Wij komen niet aan de WW.
De hypotheekrenteaftrek staat bij ons als een huis.
Bij alle andere partijen, ook bij de VVD, gaat de waarde van uw koophuis omlaag. Alleen bij ons blijft uw huis – uw vermogen en oudedagsvoorziening –  zijn waarde houden.
De huren gaan bij ons niet omhoog, en al helemaal niet met 60 procent zoals bij de VVD.
Bij de VVD stijgt het eigen risico naar 300 euro, maar bij ons gaat het eigen risico niet omhoog.
En wij blijven af van de studiefinanciering. Iedereen moet kunnen studeren. Ook de kinderen van Henk en Ingrid.

Bij de PVV zijn onze verworvenheden wel veilig. Wij snijden vooral in de linkse idealen.

Wij bezuinigen op ontwikkelingshulp; er zijn genoeg corrupte dictators gespekt.

Op de staatsomroep; er zijn genoeg linkse programma’s gemaakt. En kunnen we de KRO met zijn stemadvies tegen de PVV alsjeblieft afschaffen? Tot het zover is,roep ik iedereen die lid is op het KRO-lidmaatschap op te zeggen.
Op de ambtenaren; er is genoeg koffie gedronken.
Op Europa; er zijn genoeg bevoegdheden en miljarden weggegeven.
Op de luxe in gevangenissen; er zijn genoeg hotels in Nederland.
Op de kunstsubsidies.
Op de windmolens.
En op het aantal Kamerleden.
En natuurlijk op de massa-immigratie.

En wij investeren: In veiligheid, zorg, wegen en belastingverlaging:

Nederland moet veel veiliger worden. Wij willen tienduizend extra agenten. Daarmee is de PVV de absolute banenkampioen als het gaat om veiligheid. Tienduizend agenten die niet achter het bureau zitten, maar de straat op gaan. Tienduizend extra agenten die u geen boetes geven, maar tienduizend extra agenten die het tuig aanpakken. Want het tuig moet de straat uit, de wijk uit, en als het even kan het land uit.

De PVV wil ook veel zwaardere straffen. Dat kunnen we doen door de vrijheid van rechters aan banden te leggen. Geen taakstraffen, maar hoge minimumstraffen. Twee voorbeelden: als het aan ons ligt gaan verkrachters altijd minstens tien jaar de gevangenis in. Doen ze het nog een keer: dan minstens twintig jaar. Op diefstal met geweld moet altijd minstens acht jaar cel staan. Bij recidive gaan ze minstens twee keer zo lang achter de tralies. En na drie ernstige geweldsmisdrijven moet gelden: altijd levenlang.

Dames en heren, dat is de PVV aanpak.

Beste mensen, wij willen niet alleen tienduizend extra agenten, maar ook tienduizend extra – en beter betaalde – verpleegkundigen. Onze ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen hebben het vaak slechter dan criminelen in gevangenissen. Ik schaam me in een land te wonen waar de ouderen die ons land hebben opgbouwd vaak in een 24-uur luier liggen omdat er te weinig personeel is, terwijl criminelen in de gevangenis in de watten worden gelegd en zelfs pornofilms mogen kijken. Dat kan natuurlijk niet. Onze ouderen moeten de zorg krijgen die zij verdienen!

Nederland moet weer in beweging komen. De files kosten ons niet alleen veel ergernis maar ook 3 miljard euro per jaar. Daarom zeggen wij: meer wegen. Wij maken daar 2 miljard euro voor vrij. Nederland moet weer rijden!

En we verlagen de belastingen. Wij verlagen de tweede schijf van de inkomstenbelasting met 2 procentpunt. Goed nieuws dus, ook voor ondernemers en mensen met AOW. Mensen met een modaal inkomen gaan 300 euro minder inkomstenbelasting betalen. Beste mensen, het is uw geld, en niet het geld van de overheid!

Mensen, ik heb een nieuwtje voor u: al onze problemen met de islam en de massa-immigratie zijn opgelost! Dat wist u niet, hè. Toch is het zo. Dankzij, eerlijk is eerlijk, de ChristenUnie. Wie anders. Ik ben ze intens dankbaar en ik wou dat ik het zelf bedacht had. Al onze problemen zijn opgelost. Allochtonen bestaan niet meer. Nee, die heten, als het aan de ChristenUnie ligt, tegenwoordig ‘bi-culturele burgers’. De ChristenUnie heeft ze een nieuwe naam gegeven en daarmee zijn we eruit. Alle problemen zijn opgelost…

Dan nu graag aandacht voor de grootste slapjanus ooit, onze nationale theeslurper: Job Cohen. Hij zegt dat hij voor Nederland wil doen wat hij voor Amsterdam heeft gedaan. Is dat een belofte of een dreigement? We hebben Job’s successen nog eens even opgezocht. Dit gebeurde er met de criminaliteit in Amsterdam sinds 2005: bedreigingen: plus 19 procent. Mishandelingen: ook plus 19 procent. Overvallen: plus 21 procent. Diefstal en inbraak: plus 24 procent. Het aantal minderjarigen dat in de fout gaat: plus 25 procent. Op de KLPD-ranglijst van de gemeenten die het meest te lijden hebben onder Marokkaanse criminelen staat Amsterdam eenzaam op nummer 1.

En, zet u schrap: in Amsterdam steeg het afgelopen jaar het aantal gevallen van moord en doodslag met meer dan 70 procent. Nee, mensen het ligt niet aan uw oren, u hoort het goed: meer dan ze-ven-tig procent.

Hiervoor is Job Cohen verantwoordelijk.

Beste mensen, ik heb voor u ook nog wat leuke Job Cohen-uitspraken op een rijtje gezet. Luistert u goed. Daar komen ze: ik citeer Job Cohen:

“Zo moeten wij ook bepaalde groepen orthodoxe moslims accepteren, die bewust hun vrouwen discrimineren”.

En:

“Het is niet zinvol om iedereen Nederlands te laten leren”.

En:

“De integratie van sommige bevolkingsgroepen in onze samenleving verloopt nu eenmaal via hun godsdienst. Zonder moskeeën…lukt het niet”.

En tot slot:

“Veel Marokkanen in onze stad gaan gebukt onder problemen; dat is wat anders dan te zeggen dat Marokkanen voor problemen zorgen”.

Vrienden, we dachten dat mevrouw Vogelaar inmiddels wel met pensioen was. Maar dat is niet zo. Ze is gereïncarneerd in Job Cohen.

Beste mensen, vorig jaar werd het immigratierecord opnieuw gebroken: 147.000 immigranten erbij, een stad zo groot als Haarlem. En weet u het nog? Vorig jaar vroegen wij het kabinet hoeveel de massa-immigratie ons land kost. Het kabinet wilde het ons niet vertellen. U mocht het niet weten. Het moest staatsgeheim blijven. Daarom hebben wij het zelf maar laten uitrekenen, door NYFER, een gerenommeerd onderzoeksinstituut.

Beste mensen: de hoofdconclusie van het rapport van NYFER: de massa-immigratie van niet-Westerse allochtonen kost ons ieder jaar 7,2 miljard euro. Wat u al wist, wordt nu bevestigd: de massa-immigratie kost ons miljarden, meer dan 7 miljard per jaar.

Als we de massa-immigratie aanpakken, dan kunnen we de komende decennia miljarden en miljarden besparen. Vele miljarden die we kunnen gebruiken om weer uit de economische crisis te komen.

Maar alleen de PVV wil de massa-immigratie aanpakken. De stoere verhalen van Mark Rutte zijn totaal ongeloofwaardig. Vorige week nog stemde de VVD in de Tweede Kamer tegen twee van onze voorstellen om de massa-immigratie te beperken. De VVD stemde tegen een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen. En de VVD stemde tegen een Nederlands, en voor een Europees immigratiebeleid. En het was VVD-staatssecretaris Van Hoof die de grenzen openden voor meer dan honderd duizend Polen die hier onze banen inpikken. De VVD is dol op Brussel. In Europa vormt de VVD zelfs één fractie samen met D66. 

Een tijdje geleden kwam Mark Rutte bij de stemwijzer tot zijn eigen verbazing uit op D66. Voor wat betreft de immigratie klopt dat ook wel, het is allebei slappe hap.

Dames en heren, voor de verkiezingen kopieert de VVD een paar puntjes van de PVV. Maar na de verkiezingen gaan de grenzen weer wagenwijd open. De VVD weigert ook te zeggen dat Turkije nooit lid mag worden van het EU. En van de VVD mogen er duizend moskeeen bijkomen.

En beste mensen, u heeft het misschien gehoord, de VVD heeft 2 kandidaten om premier te worden. Niet alleen maar Mark Rutte maar ook Neelie Kroes. Zij lijken daar niet zo goed te kunnen kiezen. Maar misschien hoeft dat ook niet en kunnen ze allebei premier worden. Neelie Kroes voor de VVD en Mark Rutte namens D66.

Samen met het CDA en de PvdA is de VVD verantwoordelijk voor 1,2 miljoen immigranten erbij sinds 2000. Verantwoordelijk dus voor de schade van meer dan 7 miljard euro per jaar. De VVD stond erbij en keer ernaar en deed helemaal niets.

Wij zijn ervan overtuigd dat Nederland geen behoefte heeft aan een nieuw kabinet dat slecht is voor Nederland. Nederland heeft geen behoefte aan Paars III. Wat Nederland nu nodig heeft is een kabinet met de Partij voor de Vrijheid. Wij hebben een agenda voor hoop en optimisme. Wij willen regeren. En als het even kan dan gaan wij regeren. Wij zijn er klaar voor.

Beste mensen, u heeft de sleutel in handen, u mag 9 juni een historische keuze maken, het is aan u:

Economisch verval of welvaart?
De islamitische of onze cultuur?
Europa of Nederland?
Immigratie of veiligheid?
De elite of Henk en Ingrid?

De keuze is: zij of wij.

Stem lijst 5, stem Partij voor de Vrijheid.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2955 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties