Nederland weer van ons

Beste mensen, geweldig jullie allemaal te zien. Ik begrijp dat het nieuws dat Balkenende en het CDA zelf hebben toegegeven dat ze de verkiezingen gaan verliezen ook hier is doorgedrongen. Nu begrijp ik meteen al die oranje en rood-wit-blauwe vlaggen die ik op weg hier naar toe zag hangen.

Om te beginnen gefeliciteerd met het 600 jarig bestaan van Purmerend. Leuk om te weten dat deze stad even oud is als de ideeën van Job Cohen.

Heeft u het gehoord? Job Cohen noemde mij tijdens het premiersdebat een gevaar voor de rechtsstaat en een gevaar voor de samenleving. Hij speelde keihard op de man. Maar nog erger: het was niet alleen een belediging voor mij, maar ook een belediging voor al die mensen die woensdag PVV gaan stemmen. De boodschap is helder: iedereen telt mee, behalve de PVV-stemmer. Ook was er natuurlijk geen linkse journalist te bekennen die zich afvroeg hoe de PvdA eigenlijk tegenover de rechtsstaat staat. Daarom zal ik het u maar vertellen. De PvdA stemde in met een generaal pardon, waardoor 30.000 mensen een verblijfsvergunning kregen terwijl de rechter eerder had gezegd dat  ze niet mochten blijven in Nederland. De PvdA is voor kraken. Cohen wil criminele Marokkanen alleen hun schoenen afpakken. Hij heeft gezegd dat we moslimmannen die  hun vrouw discrimineren moeten respecteren. En de PvdA laat de grenzen open voor een cultuur die haaks staat op de onze.

Ik vraag u: welke partij is hier nu het gevaar voor de rechtsstaat? U raadt het al: de Partij van de Arbeid.

Mensen, we staan een kleine week voor de verkiezingen, het komt er nu echt op aan. Onze duizenden vrijwilligers trekken dezer dagen van straat tot straat en van stad tot stad om pamfletten te verspreiden. Woensdagochtend gaan de stembussen open. Natuurlijk zijn het verkiezingen voor de Tweede Kamer, maar dankzij de PVV wordt het ook een beetje een referendum over de massa-immigratie en veiligheid. Andere partijen en de media lachen ons weg, zo van, daar heb je die gekke PVV’ers weer. Maar we zullen nog wel eens zien of Nederlanders immigratie en veiligheid zijn vergeten als ze naar de stembus gaan.

Heeft u dat debat gezien, vorige week vanuit Carré? Het ging over de economie en er is weinig te verzinnen dat slechter is voor onze economie dan de aanhoudende massa-immigratie. Dus ik wierp het onderzoek van Nyfer in de strijd. U kent het wellicht. De massa-immigratie kost ons per jaar 7,2 miljard euro. Maar in plaats van dat de andere lijsttrekkers dit serieus nemen, lachen ze het weg. Ze doen er denigrerend over: daar heb je die rare Wilders weer. Praten over immigratie, dat is toch niet netjes. De problemen zijn toch wel zo langzamerhand opgelost? Kunnen we nu weer over belangrijkere zaken praten, zo denken alle andere partijen.

Dat is de cultuur in Nederland. Nette mensen praten niet over massa-immigratie. Natuurlijk zijn er hier en daar wat probleempjes, maar ach, een paar miljoen subsidie er tegenaan en het komt allemaal goed.

Tegen die mensen, tegen de weg-lachers, tegen de probleem-ontkenners zeg ik: ga eens naar Veenendaal. Ga daar eens kijken. Ga naar Veenendaal en ga eens praten met de ouders van elf-jarige meisjes die daar belaagd worden door loverboys, om precies te zijn: door Turken en Marokkanen. En als je denkt dat Veenendaal een uitzondering is, ga dan eens naar Zaltbommel, waar de loverboys volgens de burgemeester van die stad voor de deur van de lagere school staan.

Als u daar geweest bent, vraag ik u mij uit te leggen of die massa-immigratie nou echt zo’n goed idee was. Als u dan nog twijfelt ga dan naar de dorpen en steden van Nederland waar de islamitische toestroom zichtbaar is. Op straat. In de misdaadcijfers. In de uitkeringsafhankelijkheid. Meer dan 40 procent van het geld in de bijstand gaat naar niet-Westerse allochtonen. Marokkanen zijn vijf tot zes keer vaker verdachte van een misdrijf dan autochtonen. En meer dan de helft van de Marokkaanse mannen tussen de 18 en 24 jaar in Rotterdam – meer dan de helft – is als verdachte in aanraking is geweest met de politie. En wie zelfs dan nog twijfelt, raad ik aan eens drie minuten te kijken naar Opsporing Verzocht. 

De vraag is of we moeten doorgaan op deze manier. Met een exploderende massa-immigratie die record op record breekt. Als we zo doorgaan zullen we over een paar decennia vreemden zijn in ons eigen land. De vraag die volgende week woensdag tijdens de verkiezingen voor ons ligt is dan ook: kiezen we voor nog meer immigratie of kiezen we voor Nederland? De keuze van de PVV is glashelder, wij kiezen voor Nederland.

Laat u niets wijs maken. Natuurlijk, de economie is belangrijk. Maar de verkiezingen gaan ook over immigratie en veiligheid.

Wij zijn niet alleen duidelijk als het gaat om immigratie en veiligheid. Wij zijn ook op alle andere terreinen duidelijk: bij ons blijft de AOW op 65 jaar, wat ze in de SER ook toeteren. Wij komen niet aan de WW. De hypotheekrenteaftrek staat bij ons als een huis. Bij alle andere partijen, ook bij de VVD, gaat de waarde van uw koophuis omlaag. Alleen bij ons blijft uw huis – uw vermogen en oudedagsvoorziening –  zijn waarde houden. Bij de VVD gaan de huren met 60 procent omhoog, maar bij ons stijgen de huren niet. Ook het eigen risico gaat bij ons niet omhoog. En wij blijven af van de studiefinanciering. Iedereen moet kunnen studeren. Ook de kinderen van Henk en Ingrid. We bezuinigen wel: op ontwikkelingshulp, Europa, ambtenaren, multikul-subsidies en de massa-immigratie. We dringen het financieringstekort terug met 16 miljard. Wij laten de overheid bloeden voor de puinhoop die ze er zelf van gemaakt heeft, en niet u. En zo hoort het ook.

Beste mensen, Nederland moet ook veel veiliger worden. Wij willen criminelen keihard aanpakken. Wij willen veel zwaardere straffen. En wij willen tienduizend extra agenten. Niet achter het bureau, maar op straat. Die niet met een lasergun achter een boom staan, om bonnen uit te schrijven, maar eindelijk eens boeven gaan vangen.  

En mensen, van die tienduizend nieuwe agenten krijgen er duizend een speciale opdracht. Die duizend vormen de ‘Straatterreur Eenheid’. Die valt onder het nieuw in te stellen Ministerie van Veiligheid, een samenvoeging van de Ministeries van Binnenlandse Zaken en Justitie. De Straatterreur Eenheid komt in actie op verzoek van elke burgemeester die het niet langer kan aanzien dat hele wijken in zijn stad naar de knoppen gaan. Hebben we te maken met een linkse burgemeester die niet durft in te grijpen, zeg maar het type Job Cohen, dan heeft ook de nieuwe minister van Veiligheid de bevoegdheid om de Straatterreur Eenheid aan het werk te zetten. De Straatterreur Eenheid is altijd beschikbaar om snel op elke plek in Nederland in te grijpen. Dus als er weer eens problemen zijn in Rotterdam, Gouda, Utrecht, Culemborg, Veenendaal, Eindhoven, Weert, Roermond, hier in Purmerend of waar dan ook, dan komt de Straatterreur Eenheid in actie.

Er staan ook altijd vijf officieren van justitie klaar. Die zorgen voor een snelle berechting. Hebben de daders een dubbele nationaliteit dan nemen we, zodra dat kan, hun Nederlands paspoort in. Dan gaan ze, na het uitzitten van hun straf, niet alleen de straat uit, niet alleen de wijk uit, niet alleen de stad uit, maar ook ons land uit. Beste mensen, dat is de PVV-aanpak.

Wij willen niet alleen tienduizend extra agenten, maar ook tienduizend extra – en beter betaalde – verpleegkundigen. Op de linkse grachtengordel lachen ze er om, maar feit is dat onze ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen het vaak slechter hebben dan criminelen in gevangenissen. Gevangenen hebben rechten waar heel veel ouderen alleen maar van kunnen dromen. Het recht om in de eigen ruimte te mogen  roken, het recht op frisse lucht, maaltijdkeuzes en noem het allemaal maar op. Criminelen worden in de watten gelegd terwijl onze ouderen bijna als criminelen worden behandeld. Het zal uw vader, moeder, opa of oma maar zijn. Ik schaam me om in zo’n land te wonen waar ouderen soms 24 uur in een luier liggen vanwege het personeelstekort. Maar wij staan voor onze ouderen. De PVV zorgt voor de zorg.

Ook moet Nederland weer in beweging komen. De files kosten ons niet alleen veel ergernis maar ook 3 miljard euro per jaar. Daarom zeggen wij: meer wegen. Wij maken daar 2 miljard euro voor vrij. Nederland moet weer rijden!

En we verlagen de belastingen. Wij verlagen de tweede schijf van de inkomstenbelasting met 2 procentpunt. Goed nieuws dus, ook voor ondernemers en mensen met AOW. Henk en Ingrid, de gewone mensen met een modaal inkomen, gaan er 300 euro op vooruit.

U heeft het misschien gelezen. Het CDA wil weer regeren. Maandag kondigde het CDA aan met wie het in de regering wil: met de VVD, D66 en GroenLinks. De partij wordt gehalveerd volgens de peilingen maar ze doen nog steeds alsof ze op 55 zetels staan. De verkiezingen zijn niet meer nodig… Althans, dat lijken ze bij het CDA te vinden. De partij zit op haar troon en zegt: met jou wil ik wel regeren en met jou niet.

Het CDA maakte bekend wie er in de prijzen gaan vallen: VVD, D66 en GroenLinks. Het is een vreemde stap van het CDA. Ze waren toch zo voor de handhaving van de hypotheekrenteaftrek? Waarom willen ze dan in zee met D66 en GroenLinks? Allebei willen ze de hypotheekrenteaftrek afschaffen. En het CDA is toch voor een sterk Nederland? Waarom willen ze dan nu regeren met een partij die vindt dat de Nederlandse cultuur helemaal niet bestaat. Waarom hunkert het CDA naar gezelschap van twee partijen die het verhogen van belastingen als hobby hebben? Ben ik weer achterdochtig en zie ik spoken? Of zou het echt zo zijn dat het CDA gewoon twee partijen zoekt om zo snel mogelijk te doen wat ze altijd de dag na de verkiezingen doen, namelijk haar hele verkiezingsprogramma zo snel mogelijk overboord te kieperen?

Hoe zal dat straks gaan? Zal Tofik Dibi straks een jointje opsteken in de ministerraad? Zit minister Arib straks in de Trêveszaal te smsen met haar Marokkaanse Koning? Krijgt diegene die de meeste paspoorten heeft een pluimpje van premier Rutte? Vergaderen ze nog op vrijdag of is dat kwetsend voor moslims? Hangt onze Koningin nog aan de muur, of toch maar de Koning van Marokko?

Beste mensen, wij zijn ervan overtuigd dat Nederland geen behoefte heeft aan weer een slecht kabinet. Aan weer een kabinet dat de grenzen wagenwijd openzet, aan een kabinet dat weer de zorg laat verslechteren. Nederland heeft geen behoefte aan een kabinet dat ons land nog verder in de afgrond stort. De VVD sluit Paars III niet uit. Een stem op Mark Rutte kan zo maar een stem zijn op Job Cohen en Alexander Pechtold. Gelooft u het niet als ze zeggen: ´de verschillen zijn te groot´. Vergeet niet dat toen de VVD in 1998 onder Frits Bolkestein een voor hun doen harde campagne voerde en 38 zetels haalde, de VVD toch weer met de Partij van de Arbeid ging regeren. En de kans is levensgroot dat dat ook nu gebeurt.

Daarom zeg ik: een grote PVV is de allerbeste garantie om al die linkse partijen buiten de deur te houden!

Dames en heren, CDA, PvdA en VVD hebben de afgelopen 40 jaar allemaal met elkaar geregeerd. We hebben het allemaal voorbij zien komen. We hebben het allemaal gezien. De puinhopen van de vorige kabinetten liggen nu op straat. En die puinhopen moeten opgeruimd worden.

Het is de hoogste tijd voor een nieuw geluid. Het is tijd voor een frisse wind.Wij zijn hard waar het moet, zacht waar het kan en sociaal waar het nodig is. Wij hebben een agenda van hoop en optimisme. Wij zijn er klaar voor. Klaar om te regeren. We hebben het beste programma, we hebben de beste kandidaten.

Het is tijd voor de Partij voor de Vrijheid!  Stem woensdag daarom lijst 5, stem op de PVV!

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3485 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties