Skip to main content

Wilders: 'Teeven de linksbinnen van PvdA'

Staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) loopt volledig aan de leiband van de PvdA. Dat stelt PVV-leider Wilders vandaag in een interview met De Telegraaf.

Geert Wilders: „Ik wil me inzetten voor een land dat trots is op zijn eigen cultuur en vlag, waar niet 65.000 asielzoekers binnenkomen en tegelijkertijd 65.000 ouderen het verzorgingshuis uit worden gezet omdat Brussel dat wil."
Volgens de hoogblonde politicus voert de VVD-bewindsman op aandringen van zijn coalitiegenoot een soepel vreemdelingenbeleid, wat ook deze week weer zou blijken rond de explosie aan Eritrese vluchtelingen die hier ineens asiel aanvragen.

„Verantwoordelijk staatsecretaris Teeven doet niets. Hij heeft ook gezegd: laat die Syriërs maar komen. Hij is de man die het kinderpardon heeft ingevoerd, en de strafbaarstelling illegaliteit van tafel heeft gehaald. Teeven is de linksbinnen van de PvdA", aldus de PVV'er. Dat Europese regels verbieden dat Nederland de grenzen sluit in een poging de toestroom van Eritreeërs te stoppen, toont volgens Wilders aan dat het nodig is om bij de verkiezingen donderdag 'nee' te zeggen tegen Brussel.

Klik hier voor het hele artikel op Telegraaf.nl