Nederland weer van ons

Mevrouw de voorzitter,

Opnieuw een gruweldaad. Dit keer in Brussel. Onbeschrijflijke taferelen. Hartverscheurende beelden. Wie is er niet kapot van? Iedereen is geschokt. Maar nog steeds durft niemand de waarheid te zeggen.

De waarheid is keihard. Hoe hard de elite het ook ontkent. Deze aanslagen zijn het rechtstreeks gevolg van de islamitische ideologie. De koran schrijft jihad-terreur voor. De oorlog tegen ons is al 1400 jaar aan de gang. De tweede waarheid is deze: de jihadisten bewegen zich als vissen in het water van de moslimgemeenschappen. Het zijn daar helden. Salah Abdeslam zat 4 maanden in Molenbeek. Hij bestelde pizza’s, liep over straat, wandelde puur voor de lol langs het politiebureau. Iedereen wist het. Iedereen zweeg. En dat zwijgen van de moslimgemeenschap is ons probleem.

Eergisteren Delfshaven. Vier gevaarlijke terroristen opgepakt. Afgelopen dinsdag de juichende moslimkinderen op school. En de Allah akhbar roepende Marokkanen in gevangenissen. En ook hier: vanuit de islamitische gemeenschap is er nauwelijks iemand die zich tegen de jihadisten uitspreekt.

40 jaar massa-immigratie en islamisering heeft ook in Nederland zijn wrange vruchten afgeworpen. Molenbeek wordt ook hier in Nederland een realiteit. Nu al barst het in ons land van wijken waar niet-Westerse allochtonen veruit de meerderheid zijn. Den Haag: Schilderswijk 85%, Transvaal 78%. Ook Rotterdam: Feyenoord 58%, Delfshaven 58%. Amsterdam; Nieuw-West 51%. Zaandam: Poelenburg 61%. Schiedam: Nieuwland 55%. Gouda: Oosterwei 55%.
Utrecht: Kanaleneiland 68%.

De elite zwijgt. De dictatuur van het stilzwijgen heerst hier. Dat stilzwijgen is de beste vriend van de jihad. Daarom winnen de jihadisten en wint de islam. Dat stilzwijgen kost levens. De waarheid is dat de oorzaak van het islamitisch terrorisme de islam is en niets anders dan de islam. De islam hoort niet bij ons. De islam predikt geweld en onverdraagzaamheid tegen alles dat niet islamitisch is. De islam wil domineren. En ik zeg u, wij zullen nooit veilig zijn zolang we dat niet durven erkennen. Nooit.

We moeten alles doen om de jihadisten te verslaan. Al sinds 2005 pleit ik voor administratieve detentie. Had maar naar ons geluisterd. Al sinds drie jaar pleit ik voor het preventief opsluiten van Syriegangers. Had maar naar ons geluisterd. We moeten meer doen. Veel meer. Onze grenzen sluiten. Dat moet onze eerste prioriteit zijn.
Honderden, misschien duizenden, jihadisten staan klaar om toe te slaan. Die kunnen allemaal ongestoord zo maar ons land binnen. Het is volstrekt idioot dat onze grenzen nog steeds wagenwijd open staan. We hebben meer dan 40.000 militairen. Zet die hier in om onze grenzen te bewaken.

De aanslag in Brussel werd gepleegd door Ibrahim El Bakraoui. Hij werd door Turkije uitgezet naar Schiphol. Nederland kreeg over hem een bericht van de Turken. Daar stond met koeienletters "VERY URGENT" boven. Nederland deed niets. Misschien werd het bericht niet eens geopend. Turkije zet volop mensen uit naar Nederland. In 2015 ging het in 85% van de gevallen om terrorisme of radicalisering. Je kunt bijna zeggen dat iedereen die werd uitgezet iets met terrorisme te maken had/ Toch rinkelden er geen alarmbellen. Wat een geblunder. Hoeveel gekker moet het nog worden!?

Vz, Nederland mag geen Molenbeek worden. We moeten af van onze zwakke leiders. Als de heer Rutte de islam niet als oorzaak van de terreur erkent en onze grenzen niet onmiddellijk sluit voor de mensen die we hier niet willen hebben, dan zal ik genoodzaakt zijn om in mijn tweede termijn een motie van wantrouwen in te dienen tegen het hele kabinet.
Want genoeg is genoeg. Het is tijd om wakker te worden. Tijd om Nederland eindelijk te bevrijden.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4280 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties