Nederland weer van ons

Vragen van de leden Wilders, Beertema en Bosma (allen PVV) aan de Minister-President, minister van Algemene Zaken over de uitspraken van de Koning over de EU

1.)
Heeft u kennisgenomen van de toespraak van de Koning van heden in het Europees Parlement waaruit blijkt dat hij tegen een Brexit is door te stellen dat "het Europese boeket níet compleet is zonder de English rose"? Is het waar dat de Koning zich daarmee keert tegen een mogelijk vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de EU?

2.)
Zo ja, vindt u het dan gepast het Nederlands staatshoofd in te zetten in uw eurofiele campagne voor het behoud van het megalomane totalitaire project zonder draagvlak genaamd de EU, dat onze nationale soevereiniteit heeft gekaapt en de Britse kiezer op die manier probeert te beïnvloeden?

3.)
Realiseert de Koning zich dat een vertrek uit de EU juist ervoor zorgt dat we onze eigen identiteit (inclusief Koningshuis) juist eerder behouden? Realiseert hij zich ook dat een vertrek uit de EU juist betekent dat we onze soevereiniteit terugwinnen en weer baas worden over ons eigen land, geld en grenzen? Zo neen wilt u hem dat dan vertellen of aangeven dat de eerste ondertekenaar van deze vragen dat zelf volgend jaar na de verkiezingen zal komen doen?

4.)
Kunt u deze vragen nog deze week beantwoorden?

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 4525 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties