Nederland weer van ons

debat270616

Klik op de foto om een video van de inbreng te bekijken.

Voorzitter,

Wat een geweldige, historische dag was het vorige week donderdag 23 juni 2016.
Het Verenigd Koninkrijk koos voor Brexit, voor nationale soevereiniteit, voor onafhankelijkheid en tegen het almachtige Brussel, de EU-superstaat en al die eurofiele politici. Bevrijd van Brussel, mooier kan het niet. En dat na een referendum, na maanden van publiek debat, wat een prachtig democratisch feest. En iedereen in Europa heeft het gezien. Miljoenen mensen voelen zich hierdoor gesterkt.

De eurofielen werd afgelopen donderdag keihard een knockout uitgedeeld. Die dreun zindert vandaag nog na. Niemand hield er nog rekening mee dat het volk ook een eigen mening heeft. Niemand had verwacht dat gewone hardwerkende burgers zouden kunnen kiezen tegen de elite in, dat ze het lef zouden hebben iets anders te willen dan de Junckers, de Camerons, de Ruttes en alle anderen. Die hebben het aan hun eigen arrogante gedrag te wijten dat de burger zich massaal tegen hen keert.

Want de bevolking pikt hun arrogantie niet langer. Pikt het niet langer dat men de gewone man en vrouw negeert. Pikt het niet langer dat asielzoekers met miljoenen tegelijk worden binnengelaten en dat daar miljarden euro’s voor worden uitgegeven in plaats van aan onze eigen ouderenzorg. Dat met ons geld nieuwe snelwegen in Zuid- en Oost-Europa worden aangelegd terwijl men hier 600.000 Nederlandse werklozen in de kou laat staan. Dat Griekenland miljarden heeft gekregen en ons eigen risico in de zorg onbetaalbaar is geworden.

En allemaal op bevel van Brussel want hervormen en bezuinigen dat moesten we. Terwijl de eurofiele elite, van Timmermans tot wie weet dadelijk Rutte zelf, voor zichzelf dikbetaalde baantjes in Brussel regelde maar de koopkracht voor ouderen en Nederlanders die het moeilijk hebben ze geen bal interesseert. En ondertussen maar vuile dealtjes sluiten met een dictator in Turkije en visumvrij reizen aan miljoenen Turken beloven terwijl de gewone man en vrouw daarvan gruwelt. En lidmaatschap van de EU in het vooruitzicht stellen.
En ieder jaar opnieuw miljarden contributie aan Brussel en miljarden aan ontwikkelingshulp aan Afrika overmaken terwijl we hier niet eens genoeg geld voor de politie hebben en verpleegkundigen en andere mensen die heldenwerk verrichten in de zorg vaak niet eens een redelijk salaris kunnen betalen.
En ondertussen wordt 'wir schaffen das' geroepen, worden terroristen binnengehaald die zichzelf en honderden onschuldige anderen opblazen, worden onze straten onveiliger gemaakt en islamiseren we in rap tempo. Allemaal door eurofiele lieden met multiculturele waanideeën.

Mensen willen weer dat er naar ze geluisterd wordt, dat niet Brussel maar zijzelf weer de baas worden over hun eigen land, hun eigen geld, hun eigen grenzen en hun eigen immigratiebeleid. Die nieuwe lente vz, die patriottische lente, met nieuwe leiders en het herstel van nationale soevereiniteit waar landen natuurlijk ook economisch samenwerken en onderling vrijhandel drijven maar wel zélf de beslissingen voor hun eigen land en eigen volk nemen. Dat is de toekomst. Weer onafhankelijk, weer vrij worden, niet langer geknecht worden door Brussel.

Voorzitter, dat kunnen wij ook. Dat kan Nederland ook.
De PVV liet dat twee jaar geleden al onderzoeken door een gerenommeerd onderzoeksbureau. Als we de EU verlaten zal onze economie niet krimpen maar juist groeien en zullen mensen niet minder maar juist meer te besteden hebben. We kunnen dan immers de grenzen sluiten voor asielzoekers en niet-westerse allochtonen uit islamitische landen die ons nu miljarden per jaar kosten en onze cultuur om zeep helpen. We kunnen dan de terroristen ook makkelijker buiten de deur houden door onze grenzen te sluiten.

Voorzitter, Ik zeg het hier tegen iedereen: Nederlanders verdienen ook een referendum. Nederlanders moeten zich ook kunnen uitspreken voor of tegen een vertrek van Nederland uit de Europese Unie en het herstel van onze nationale soevereiniteit en onafhankelijkheid. Ook als dat de premier niet uitkomt.

Want de toekomst is aan de soevereine natiestaat. Zonder natiestaat geen democratie. De patriottische lente zal een patriottische zomer geworden en ik voorspel het u, overal in het Westen doorbreken. Ze bracht ons al Brexit. En dadelijk misschien NExit. Wie weet wat er nog meer zal volgen. De bevrijding van Nederland is nabij!

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 6760 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties