Nederland weer van ons

Meneer de President, leden van het Hof,

Bijna 4 jaar geleden begon dit gênante politieke proces. En besloot het OM tot vervolging van een politicus, leider van een oppositiepartij, gekozen door bijna 1,5 miljoen mensen, vanwege zijn – mijn - uitlatingen op een verkiezingsavond.

Het OM wist zich gesteund en waarschijnlijk ook gestuurd door het kabinet. Waarvan de leden na de ministerraad over elkaar heen buitelden om schande te spreken over hetgeen de oppositieleider had gezegd en vervolging afdwongen.

Aangiftes werden vervolgens gefaciliteerd en geronseld. Voorgedrukte formulieren gemaakt en naar de moskee en de islamitische slager gebracht. Mensen zetten een handtekening terwijl ze vaak geen idee hadden wat ze tekenden, maar omdat de politie zei dat ze het ook niet met de uitspraken eens waren.
Een burgemeester liep in een feestelijke stoet voorop samen met de wethouders en honderden Marokkanen om aangifte te gaan doen.
Ze werden op het politiebureau ontvangen met koffie en thee, terwijl de fanfare een vrolijk deuntje speelde.

En tijdens het proces meneer de president, leden van het hof, bleken rechters net als eerder bij het Wilders 1-proces al een keer gebeurde bij de rechtbank, niet onpartijdig te zijn en werden gewraakt en vervangen. Het is allemaal te gênant voor woorden. Al tien jaar sta ik nu terecht, eerst voor het maken van een film – fitna - en nu voor net stellen van een vraag tijdens een verkiezingsavond. Waanzin.

Meneer de President, ik ben heel wat gewend en kan tegen een stootje. Ik ben zoals ik net zei al eerder vervolgd in Nederland en vrijgesproken. Landen als Iran en Pakistan, Saoedi-Arabië en Jordanië wilde me eerder vervolgen en de president van Indonesië heeft me voor de rest van mijn leven persona non grata gemaakt.

 

Als ik speech in Duitsland zit er preventief een OvJ in de zaal die me vooraf waarschuwt, de Britten hebben me al eens de toegang tot hun land ontzegt en na een paar uur vreemdelingendetentie op het vliegveld teruggestuurd – terwijl ik nog geen woord haf gezegd – en in landen als Oostenrijk is aangifte tegen me gedaan.

Waarom? Omdat ik zeg wat ik denk en thema’s als de islam en het Marokkanenprobleem en alles wat daarmee te maken heeft niet schuw. En als je dat doet dan betaal je een hoge prijs. Dan sta je jarenlang in verschillende processen in rechtszalen wat veel tijd, geld en energie kost. Legal jihad heet dat, meneer de President.

Maar de prijs is niet alleen juridisch. Mensen willen ook vermoorden. Ik ben al ruim 14 jaar mijn vrijheid kwijt en leef met mijn vrouw in een safehouse van de overheid en kan geen stap zetten zonder dat zwaar bewapende helden van de politie bij me zijn. Eerder hebben we in kazernes en gevangenissen gewoond louter om veilig te zijn.

Ik sta op dodenlijsten van terreurclubs als al Qaida de Taliban Isis en andere moslimextremisten.
Alleen dit jaar al heb ik vele honderden waarschijnlijk meer dan duizend doodsbedreigingen uit binnen- en buitenland gekregen en recent nog een fatwa van een Pakistaanse geestelijke die moslims opriep mij te vermoorden. Een Pakistaanse moslim die daar gevolg aan wilde geven is eerder dit jaar in Den Haag gearresteerd.

Ik vertel u dit omdat ik dus eigenlijk allang een gevangene ben, mijn vrijheid al lang kwijt ben.

Maar de enige vrijheid die ik nog heb is de vrijheid van meningsuiting. En die laat ik me niet afpakken. Ik spreek omdat ik wil dat Nederland een vrij land blijft. Dat Nederland Nederland blijft. Daarom benoem ik problemen zoals de islamisering van Nederland, de massa-immigratie en ja inderdaad daarom spreek ik ook over het Marokkanenprobleem, over Marokkanen die zo ongeveer in alle verkeerde statistieken, van criminaliteit tot uitkeringsafhankelijkheid en terreur zijn oververtegenwoordigd.

Ik zal nooit zwijgen. Ik kan het niet en ik wil het niet. Ik sta voor het behoud van Nederland, onze identiteit, soevereiniteit, cultuur en onze vrijheid. Zwijgen is capituleren en capituleren is zelfmoord.
Niemand zal mij doen zwijgen zolang ik kan ademen.

Ik spreek nu aan het einde van een zogenaamde regiezitting. Die drie dagen lang duurde. Ik hoop dat u een einde maakt aan dit proces en het OM niet ontvankelijk verklaard. Maak een einde aan dit politieke proces. Stop deze charade.

En als u dat niet doet dan geef me op zijn minst de kans de dubieuze en kwalijke rol te laten onderzoeken van ministers in de beslissing tot het laten vervolgen van een oppositieleider.

Want deze zaak stinkt. En Het OM veegt in al haar arrogantie alle verzoeken van mijn verdediging van tafel, alle verzoeken zelfs na de wraking van het vorige Hof en toont zich daarmee opnieuw politiek gekleurd, niet onafhankelijk maar de handlangers van het kabinet dat een oppositieleider van toen en nu wil laten veroordelen.
Het OM heeft ook gelogen ook tegen uw Hof! Geen overleg tussen OM en Minister bleek niet de waarheid er was wel overleg! Pas na onderzoek van rtl pas na kamervragen van mijzelf kwam de waarheid aan het licht.

Macht corrumpeert.
Laat u niet voor hun karretje spannen.

Honoreer onze verzoeken. Ze zijn redelijk en gepast.

Of nog beter doe wat rechtvaardig is: stop dit onzinnige proces.

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 6415 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties