Nederland weer van ons

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de Minister van Buitenlandse Zaken over een Nederlandse diplomaat als spreker bij de jongerentak van de Moslimbroederschap:

1.) Klopt het dat een Nederlandse diplomaat als gespreksdeelnemer heeft deelgenomen aan een livestream van de jongerentak van de Europese Moslimbroederschap? *)

2.) Heeft u kennis genomen van de waarschuwing dat aanhangers van de islam ook in tijden van coronavirus op allerlei manieren zich inzetten op vergroting van acceptatie in onze samenleving? **)

3.) Welke meerwaarde levert het deelnemen aan een evenement van de levensgevaarlijke radicale en islamofascistische Moslimbroederschap Nederland op?

4.) Is dit evenement - of zijn andere evenementen - van de jongerentak van de Europese Moslimbroederschap (FEMYSO) door u gesubsidieerd? Zo ja, om welke bedragen gaat het?

5.) Komt het vaker voor dat Nederlandse diplomaten deelnemen aan evenementen van de (Europese) Moslimbroederschap of aanverwante takken? Zo ja, kunt u hiervan een overzicht geven?

6.) Welke maatregelen gaat u nemen om te voorkomen dat Nederlandse diplomaten ooit nog deelnemen aan evenementen van de Moslimbroederschap of één van de aanverwante takken van deze verrotte boom?

*) https://twitter.com/CarelBrendel/status/1255161781980446721

**) https://www.ad.nl/opinie/tolerantie-voor-politieke-islam-is-juist-nu-riskant~a7373d4

 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3710 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties