Nederland weer van ons

Voorzitter, de PvdA is met de VVD in gesprek over versoepelingen van het vreemdelingenbeleid en dan weet je het wel weer... De lijst gebroken VVD-beloftes wordt steeds langer. De VVD geeft werkelijk alles weg om maar op het pluche te blijven! Ook het hele asiel- & immigratiebeleid wordt weggegeven aan de PvdA.

Neem de versoepeling van de partner- en gezinsmigratie; ook ongehuwde partners kunnen weer volop verblijfsvergunningen ophalen. Ook is er weer een nieuw generaal pardon gerealiseerd. Elk principe kan overboord bij de VVD.

En nu moet de strafbaarstelling illegaliteit dus gepaard gaan met allerlei versoepelingen van het vreemdelingenbeleid. Terwijl de VVD in ruil voor die strafbaarstelling al een heel generaal pardon heeft weggegeven –waarbij zelfs criminelen worden toegelaten-, eist de PvdA plotseling een nog hogere prijs. En de VVD gaat weer door de knieën.

Je zult maar VVD stemmer zijn en weten dat dankzij jouw stem méér illegalen op straat komen en minder illegalen terug gaan naar de landen van herkomst. Want dat is wat er nu al gebeurt en met het eisenpakket van de PvdA nog veel erger wordt. De PvdA wil vreemdelingendetentie fors beperken en het illegalenquotum afschaffen. Daardoor krijg je dus meer illegalen op straat, waardoor je ook weer meer overlast en criminaliteit krijgt. Alsof onze samenleving daar op zit te wachten!

Ook moeten er weer méér verblijfsvergunningen worden uitgedeeld, door verruiming van het zogenaamde buitenschuldcriterium.

Het hele pakket van versoepelingen leidt natuurlijk ook tot een aanzuigende werking! Illegalen weten dat ze in Nederland door de PvdA in de watten moeten worden gelegd, terwijl omliggende landen als het Verenigd koninkrijk het voor illegalen juist moeilijker maken.

Vz,
Terwijl Nederland de voortgaande massa-immigratie al lang niet meer aan kan, terwijl die ook nog eens 7,2 miljard euro per jaar kost, terwijl hardwerkende Nederlanders blauw worden belast, terwijl de islamisering al onze kernwaarden vernietigt, gooit Nederland de deur voor buitenlandse fortuinzoekers nog verder open. En op 1 januari gaat dit ook gelden voor Roemenen en Bulgaren, die dan vrij spel hebben op onze arbeidsmarkt!

De bereidheid van de VVD fractie om te praten over verdergaande versoepelingen van het vreemdelingenbeleid vormt het nieuwste dieptepunt. En de staatssecretaris staat er bij en kijkt ernaar. Hij heeft gezegd dat hij op een telefoontje wacht van VVD en PvdA over een mogelijk ander vreemdelingenbeleid. Dat is natuurlijk lekker makkelijk, maar ik ga nu naar zijn eigen mening vragen! Erkent de staatssecretaris dat de voorgestelde maatregelen haaks staan op het huidige wetsvoorstel strafbaarstelling illegaliteit, op het regeerakkoord en op de doelstelling om juist meer illegalen terug te sturen naar de landen van herkomst. Graag een helder antwoord.

Denkt de staatssecretaris ook dat het aantal uitzettingen zal verminderen als de voorstellen werkelijkheid worden. Deelt de staatssecretaris verder de mening van de PVV dat het afschaffen van het illegalenquotum en het nog verder uitkleden van vreemdelingendetentie onacceptabel is gelet op de openbare orde. Het betekent immers meer overlast en criminaliteit op straat.

Kortom; kan de staatssecretaris aangeven dat het PvdA pakket van versoepelingen onverantwoord is en dat hij zich hiertegen zal verzetten! Waarom maakt hij zich niet hard om juist het Britse voorbeeld te volgen om illegalen juist harder aan te pakken!

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3900 gasten

donaties

doneer

Nederland
English