Nederland weer van ons

PVV-leider Geert Wilders heeft opnieuw aangifte gedaan van doodsbedreigingen tegen de netwerksite Hyves. Op de Hyvespagina loserwilders wordt de PVV'er door verschillende bezoekers bedreigd met de dood. Ook Wilders’ ouders worden bedreigd. Op de bewuste Hyvepagina staat een foto met een schietschijf op het gezicht van Wilders. De website dagelijksestandaard.nl ontdekte dat personen op Hyves Wilders zeggen te willen vermoorden.

In augustus deed Wilders ook al aangifte tegen een Hyvepagina, de anti-Wilders Hyve, vanwege de bedreigingen. Bijdrages op die site zijn op dit moment niet meer mogelijk. De bedreigingen lijken zich verplaatst te hebben naar de pagina loserwilders. Wilders laat elsevier.nl donderdag weten dat hij vandaag aangifte heeft gedaan tegen die webpagina. Het zou volgens Wilders gaan om ‘een stuk of tien aangiftes’.

Via pagina’s op Hyves kunnen mensen elkaar berichten sturen, de zogenoemde krabbels. Op de bewuste webpagina ‘krabbelen’ bezoekers verschillende bedreigingen. Een bezoeker schrijft 'Als ik heb zie hij krijg dikke kogol in zijn kk kop'. Een ander schrijft aan Wilders ‘ik maak je kk moeder in 5 seconden dood’.

Bron:
Elsevier

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2880 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties