Nederland weer van ons

Fleur Agema vindt dat het rookverbod in de horeca met onmiddelijke ingang dient te worden teruggedraaid. "Deze week werd minister Klink in de Revu met afstand gekozen tot de meest irritante Nederlander," aldus Agema. "Ik vind hem een sympathieke man maar ik vind ook dat hij een grote blunder heeft begaan met het rookverbod in de horeca."

"Laten we de zaken nu niet erger maken dan ze al zijn. Laten we niet de uitspraak in de zaak tegen café De Kachel af gaan wachten omdat de uitspraak van het hof in het hoger beroep in de zaak tegen café Victoria al klip en klaar is: reeds door aanneming van een amendement door de Kamer in 2001, een amendement dat is gesteund destijds door de huidige coalitiefracties van de PvdA en de CU, ontbreekt er een wettelijke grondslag voor het rookverbod in de horeca."

"De andere uitspraak, die tegen café De kachel afwachten is dus alleen maar een vertragingstechniek. Wat gaat de minister doen in alle andere rechtszaken die eraan dreigen te komen ook afwachten? Het is een vertragingstechniek en daarom zeer ‘irritant’ in de richting van al die fatsoenlijke horecaondernemers die zich aan het rookverbod houden, hun omzetten zien dalen en inmiddels op het randje van faillissement verkeren." 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3200 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties