Nederland weer van ons

Geert Wilders is verheugd over de zwaar tegenvallende opkomst bij de haat-manifestatie op de Dam. De trotskisten van Nederland Bekent Kleur verwachtten "vele duizenden mensen" maar volgens de politie waren het er slechts 1300.

"Dit geeft aan dat Nederland geen kleur bekend aan de extreem-linke organisatie NBK. De bevolking heeft zich afgekeerd van het multiculturalisme en dat is vandaag weer eens duidelijk gebleken. Niets illustreert het failliet van de multicul meer dan de tegenvallende opkomst. Onbegrijpelijk dat de pers deze haat-manifestatie en de organisatoren zo kritiekloos behandelt."

"De politici die zich solidair verklaarden met de haat-manifestatie staan nu zwaar in hun hemd. Ik ben in het bijzonder teleurgesteld in de VVD'ers die het extreem-linkse NBK steunen: Ed Nijpels, Hans Dijkstal, Gijs de Vries. Hun steun geeft aan dat de VVD nog steeds multiculti-georienteerd is. Henk Kamp kan schreeuwen wat hij wil; de VVD is pro-massa-immigratie en pro-islamisering. Niet Nederland bekende Kleur, de VVD bekende kleur."

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2430 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties