Skip to main content

PVV: Islamitische bendevorming snoeihard aanpakken!

Vragen van de leden De Graaf en Wilders (beiden PVV) aan de ministers van Binnenlandse Zaken, V&J en SZW:

1.)
Bent u bekend met het bericht ‘Oproep tot ‘jihadbendes’ in Europa(*)?

2.)
Hoe beoordeelt u de oproepen aan moslims om zich te bewapenen, banden van politiewagens lek te steken, de politie te bekogelen met stenen, te infiltreren in criminele bendes, juweliers te overvallen, pinautomaten op te blazen, creditcards te stelen, zelfmoordbomvesten te maken, kinderen te recruteren en militaire jihadbendes te vormen, om daarmee een machtsfactor van betekenis in het Westen te vormen?

3.)
Deelt u de mening dat we in Nederland met de grote invloed van de islam een megaprobleem hebben, of ziet u de islam nog steeds als verrijking?

4.)
Neemt u, gezien de door u erkende invloed die internet heeft op de radicalisering van moslims, de in het artikel genoemde geschriften wèl serieus, in tegenstelling tot de NCTV-woordvoerder? Zo neen, waarom niet?

5.)
Groeit door dit soort publicaties bij u eindelijk het inzicht dat Nederland gedeïslamiseerd dient te worden? Zo neen, waarom niet?

 

(*) http://www.telegraaf.nl/binnenland/24244924/__Oproep_tot_jihadbendes__.html?utm_source=mail&utm_medium=email&utm_campaign=email