Nederland weer van ons

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf, De Roon en Wilders (allen PVV) aan de ministers van SZW en BuZa:

1.)
Bent u bekend met het bericht Diyanet: ‘9 yaşına giren kız evlenebilir, gebe kalabilir’(*)?

2.)
Hoe beoordeelt u de relatie die u heeft met Diyanet Nederland (ISN/HDV), die voor 100% verbonden is met de moederorganisatie van Diyanet, dat huwelijken met en bezwangeren van 9-jarige meisjes goedkeurt?

3.)
Deelt u de mening dat u alle waarschuwingen van de PVV aangaande uw samenwerking met Diyanet onterecht in de wind heeft geslagen, aangezien 70% van de Turken in Nederland het beleid van Erdogan, dus Diyanet Turkije, steunt? Zo nee, waarom niet?

4.)
Bent u bereid de samenwerking met Diyanet Nederland (ISN/HDV), dat 1/3 van de moskeeën in Nederland beheert en ideologisch aanstuurt, per direct te beëindigen, hun moskeeën te sluiten en Diyanet te ontmantelen? Zo nee, waarom niet?

5.)
Bent u bereid om uw Turkse ambtgenoot duidelijk te maken dat pedofilie, ook al is het bedoeld als nabootsing van het gedrag van de ‘profeet’ mohammed, nooit en nergens te tolereren valt? Zo nee, waarom niet?

6.)
Bent u bereid de Turkse ambassadeur het land uit te sturen en de diplomatieke banden met Turkije te verbreken? Zo nee, waarom niet?

(*) http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/897196/Diyanet__9_yasina_giren_kiz_evlenebilir__gebe_kalabilir.html

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2985 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties