Nederland weer van ons

De PVV vindt het een kwalijke zaak dat maar liefst 1.300 huishoudens nog altijd wachten op de toegezegde uitkoopregeling. PVV-Tweede Kamerlid Reinette Klever stelt: “Dit kabinet, dat met miljarden smijt voor een duurzame energievoorziening, moet in de eerste plaats zorgen dat de gezondheid van Nederlanders daardoor niet in het geding komt”. Daarom stelt de PVV in vragen aan Minister Kamp voor om de door dit kabinet doorgevoerde opslag duurzame energie te benutten om deze mensen alsnog uit te kopen. Dit om te voorkomen dat Nederlandse huishoudens en bedrijven met nog meer belastingverhogingen te maken krijgen om dit te bekostigen.

Schriftelijke vragen van het lid Klever (PVV) aan de Minister van Economische Zaken over het bericht in de Telegraaf (05-12-2012): “Wachten onder hoogspanning”, over dat maar liefst 1.300 huishoudens nog altijd wachten op de toegezegde uitkoopregeling.

1.)
Bent u bekend met de berichtgeving in de Telegraaf (05-12-2012): ‘Wachten onder hoogspanning’?

2.)
Klopt de berichtgeving dat de toegezegde uitkoopregeling nu op het Ministerie van Economische Zaken ligt te verstoffen en zo ja waarom is dat zo?

3.)
Deelt u de mening van de PVV dat het onverantwoord is om deze 1.300 huishoudens nog langer aan deze magnetische straling bloot te stellen, maar dat tegelijkertijd een verdere stijging van de energierekening voor Nederlandse huishoudens en bedrijven ongewenst is? Zo niet, waarom niet?

4.)
Bent u bereid om de zojuist ingevoerde opslag duurzame energie te gebruiken om deze uitkoopregeling te bekostigen om zodoende een extra stijging van de energierekening voor Nederlandse huishoudens en bedrijven te vermijden? Zo niet, waarom niet?

 

 

 

 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 3205 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties