feed-image RSS

Mijnheer de premier,

De gezamenlijke verklaring met de joodse organisaties die het kabinet gisteren opstelde over het toenemende antisemitisme in Nederland is een flutverklaring. Er is een olifant in de kamer, maar u weigert hem te zien.

Zulk slap gedrag is een premier onwaardig.

U bent bang voor de islam en weigert daarom te zeggen wat iedereen weet: hoe groter de islam in Nederland wordt, hoe groter het antisemitisme.

"We zijn er met elkaar voor verantwoordelijk dat conflicten die zich elders in de wereld afspelen niet leiden tot oplopende spanningen en conflicten tussen bevolkingsgroepen in onze Nederlandse samenleving," zegt u.
Wat een onzin!

We zijn niet met elkaar verantwoordelijk; ú bent verantwoordelijk!
Dat de "conflicten die zich elders in de wereld afspelen" leiden tot oplopende spanningen in Nederland is het gevolg van het feit dat ú onze grenzen niet sluit voor mensen uit islamitische landen, waardoor ú toelaat dat de haat voor joden, christenen, atheïsten en niet-moslims in het algemeen die de islamitische wereld kenmerkt, zich nu ook over Nederland verspreidt.

Doe er wat aan, mijnheer de premier: Sluit de grenzen! Pak de islam aan! Sluit Jodenhaters en Isis-aanhangers op en zet ze uit. Doe uw plicht en dring het antisemitisme in Nederland terug door de islam terug te dringen.

Hoogachtend,
Geert Wilders

Klik hier om het bericht hierover te lezen op de website van ThePostOnline.

Klik hier om het bericht hierover te lezen op de website van PowNed.

De waarden waar Nederland voor staat worden niet gediend met de aanwezigheid van president Gül, de leider van het huidige islamistische regime in Turkije, stellen Geert Wilders en Wim Kortenoeven van de PVV.

In 2012 is het vierhonderd jaar geleden dat Nederland en het Turks-Ottomaanse sultanaat diplomatieke betrekkingen aangingen. De Nederlandse én de Turkse regering willen dat feestelijk herdenken. President Abdoellah Gül is uitgenodigd voor een staatsbezoek aan ons land. Er worden tal van activiteiten voorbereid die Turkije in een positief daglicht moeten stellen. Op het ministerie van Buitenlandse Zaken is daarvoor zelfs een speciale functionaris aangesteld. Deze moet de samenwerking tussen verschillende ministeries coördineren.

Lees het hele opiniestuk op Volkskrant.nl

Geef minder mensen met een persoonlijkheidsstoornis tbs. De behandeling kan dan veel korter duren.

In de Volkskrant van 19 oktober jongstleden stelt Yvo van Kuijck, vicepresident van het Gerechtshof Arnhem en lid van de commissie die verlofaanvragen van tbs'ers toetst, dat politici zich te veel met het tbs-stelsel bemoeien en dat er te veel wordt gereageerd op incidenten.

Lees meer

foto-geert

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties