Voorzitter,
Ons pensioenstelsel is het beste van de wereld. Daarom snapt de PVV niet dat er mensen zijn die het willen slopen. Slopen wat niet kapot hoeft: dat is politiek correcte logica. Sterker nog, er wordt gesloopt wat we vooral moeten behouden. We hebben het vroeger zien gebeuren bij de privatisering van het spoor en de post. We zagen het toen de sociale samenhang en identiteit werden gesloopt door internationalisme, mondialisering en "EU-isering". En nu zijn de pensioenen aan de beurt.

Lees meer

Voorzitter,

De eerste twisten over islamitisch vrouwentextiel in Nederland dateren alweer van het jaar 1985. In dat jaar gaf toenmalig minister Deetman van het CDA de plaatselijke wethouder een tik op de vingers, omdat het de wethouder had behaagd Marokkaanse ouders een gunst te weigeren. De gunst, die onder leiding van een beroepsmoslim werd gevraagd, betrof sekse-apartheid, verzuim van lessen en het dragen van islamitisch textiel op school. Het PvdA-Kamerlid Van Ooyen, die bekend stond als ‘De Rode Pater’, ging in gesprek met deze zaakbehartiger, die ter plekke werd gesteund door 50 andere beroepsmoslims uit heel Nederland die op dat moment in Nederland hard werkten aan de vestiging van een islamitische infrastructuur. Was hier sprake van een gelijk speelveld, zo vraag ik de minister.

Lees meer

Voorzitter.
"Hak de hoofden af van burgers in landen van de coalitie die vecht tegen de Islamitische Staat. Hak hun hoofden af." Nog één keer: "Hak hun hoofden af. Stenig ze, gooi ze van een hoog gebouw, vergiftig ze en verbrand hun gewassen." Aldus de oproep gisteren vanuit de Islamitische Staat. De Islamitische Staat heeft vorige week opgeroepen tot aanslagen in de Verenigde Staten en in Australië. Een jihadist uit Vlaanderen zei dat burgemeester De Wever van Antwerpen zich terecht zorgen maakt over eventuele aanslagen in zijn stad. Khorasan, de nieuwste loot aan de gewelddadige islamitische tak, richt zich, weten we sinds gisteren, met aanslagen specifiek op Westerse, dus ook op Nederlandse doelen.

Lees meer

Machiel-de-Graaf-klein

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties