feed-image RSS

Deze week behandelt de Tweede Kamer een nieuwe pardonregeling die door staatssecretaris Teeven vorm moet worden gegeven. Het is zeker niet de eerste: nog maar vijf jaar geleden was PvdA- staatssecretaris Albayrak bezig met het legaliseren van zo'n 28000 uitgeprocedeerde asielzoekers. Hier was, bijvoorbeeld middels propagandistische televisieprogramma's, keihard actie voor gevoerd. Vóór de regeling van Albayrak was de Immigratie- en Naturalisatiedienst ook al druk bezig met pardonregelingen, denk aan de illegalenregeling van Cohen tijdens het tweede paarse kabinet.

Lees meer

Inburgeringscursussen zijn een fiasco omdat het kabinet veel te weinig eisen stelt aan nieuwkomers, dat betoogt Sietse Fritsma vandaag in de Volkskrant. De PVV'er vreest dat het inburgeringsdrama nog veel groter zou kunnen worden dan het nu al is, als dit kabinet vasthoudt aan het inwilligen van rare eisen van migranten en mensen in Nederland laat blijven die helemaal niet in willen burgeren. Vandaag spreekt de Kamer met minister Van der Laan over de problemen rond inburgering.

Lees meer

Sietse Fritsma, woordvoerder Vreemdelingenbeleid en Integratie voor de PVV-fractie in de Tweede Kamer publiceerde onderstaand artikel afgelopen zaterdag 19 januari 2007 in de Volkskrant.

De verdoezeling van het grote immigratielek
Zoals inmiddels bekend mag zijn, wordt de motor achter de voortdurende massa- immigratie in Nederland niet gevormd door asielzoekers, maar door gezinsmigranten. Juist die gezinsmigratie, die ontegenzeggelijk tot grote (integratie)problemen heeft geleid, krijgt dankzij de EU een dramatische impuls. De weinige voorwaarden die het Nederlandse gezinsmigratiebeleid kent, zoals de eis dat de gezinsmigrant voor zijn / haar komst naar Nederland een inburgeringstoets aflegt, worden met EU- regels namelijk ongelooflijk eenvoudig omzeild.

Lees meer

sietse-fritsma

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties