Nederland weer van ons

Bekijk hier de inbreng van Geert Wilders tijdens het Islamdebat:

Wilders: Geen jihad- maar Pechtoldgangers:

Vz, ik had eigenlijk bloemen van u verwacht. Ik vier dezer dagen een jubileum. Precies tien jaar en twee dagen geleden ging ik los van een partij waarvan de naam mij even is ontschoten. Ik heb in die tien jaar en twee dagen veel verwijten gekregen. De belangrijkste is dat ik steeds weer hetzelfde verhaal vertel. Ik moet vandaag mijn critici gelijk geven. Ik zeg inderdaad al vele jaren hetzelfde. En vandaag zal ik voor de zoveelste keer opnieuw hetzelfde verhaal afsteken over de islam. Zoals ik dat al tien jaar en twee dagen doe.

Ik werd ooit verketterd om mijn film Fitna. En niet alleen verketterd, maar ook strafrechtelijk vervolgd. Vz, waar nog niet zoveel jaren geleden niemand bij de publieke omroep of anderzijds mijn film Fitna wilde uitzenden, zien we Fitna 2, 3, 4, en 5 vandaag dagelijks op de tv. We beleven geen clash of civilizations, geen botsing der beschavingen, maar een clash tussen barbarisme en beschaving.

Nederland is steeds meer het slachtoffer van de islam geworden door het wegkijken van de politieke elite. Hier zitten ze allemaal. In Vak K zitten ze allemaal. Wegkijkers! Iedere waarschuwing werd genegeerd. En dus krijgen ook in ons land Christenen te horen: 'Wij willen jullie allemaal vermoorden.' Worden Joden met de dood bedreigd. Zien we hakenkruisvlaggen bij demonstraties, gaan er stenen door de ruiten, er worden molotovcocktails gegooid. Er wordt de Hitlergroet gebracht, met zwarte macabere ISIS-vlaggen gezwaaid, we horen op de Dam kreten als Fuck de Talmoed – ja voorzitter, de islam kwam naar ons toe deze zomer.

Vice-premier Asscher stelt in al zijn naïviteit dat er 'grote behoefte' bij moslims bestaat dit 'hard aan te pakken'. We krijgen in de kabinetsbrief van afgelopen vrijdag te horen dat de jihadisten niets voorstellen. 'Sekte-achtig' is het en nog 'klein' ook.

Tot zover de wensdromerij van de wegkijkers, de ontkenners van de harde werkelijkheid, al 10 jaar en 2 dagen lang, de struisvogelbrigade van Rutte 2.

Maar de realiteit is anders. 73% van alle Marokkanen en Turken in Nederland vindt, zo blijkt uit een onderzoek, dat Syriëgangers die gaan meevechten in de jihad 'helden' zijn. Mensen dus om te bewonderen. En dat is niet nieuw. Dertien jaar geleden vielen er 3000 doden bij de aanslagen op 11 september. We herinneren ons de beelden van brandende mensen die uit wolkenkrabbers sprongen. Ook toen driekwart van de moslims in Nederland die daar begrip voor hadden. Dat zijn dus niet een paar moslims, maar honderdduizenden moslims in Nederland die begrip hebben voor terreur en jihadisten helden vinden. Ik verzin het niet. Dit is onderzocht. Een tikkende tijdbom.

Vz, is het toeval dat moslims al eeuwen betrokken zijn bij al die moordpartijen? Nee dat is geen toeval, want ze voeren gewoon hun ideologie uit. Allah heeft de waarheid gedicteerd aan Mohammed, volgens de islam 'de volmaakte mens'. Wie de koran ontkent, ontkent dus Allah. En Allah laat er geen onduidelijkheid over bestaan wat hij wil. Een paar citaten uit de koran:

Soera 8 vers 60: "Maak voorbereiding om Allah's vijand te terroriseren." Of "Wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen, houwt dan in op de nekken." (soera 47 vers 4). We zien het iedere dag op het journaal. Nog een stijlbloempje van Allah is deze: "Neemt van de ongelovigen niemand als medestander. Als zij zich afkeren, grijpt hen dan en doodt hen dan waar jullie hen vinden." (soera 4 vers 89)

Vz, de koran die daar voor u op de tafel staat, is een handboek voor terroristen. Het bloed druipt van de pagina's. Het roept op tot eeuwige oorlog tegen niet-gelovigen. Die koran die daar voor u staat: Het is de jachtakte voor miljoenen moslims. A license to kill. Dat smerige boek is de grondwet van de Islamitische Staat. ISIS doet wat Allah zegt.

En dankzij onze wegkijkelite – nogmaals daar zitten ze allemaal, ook in vak K – heeft deze bloeddorstige ideologie zich ook in Nederland genesteld. Schilderswijk, Transvaal, Crooswijk, Slotervaart, Kanaleneiland, Huizen, noem maar op. Daar slaan ze de heipalen van het kalifaat. Daar staat de islamitische staat in de steigers.

Maar het struisvogelkabinet deed niet alleen tien jaar en twee dagen niets. De elites zien niets. Het heeft allemaal niks me de islam te maken liegen ze de bevolking voor. Stel je voor dat je de waarheid moet vertellen.

Maar ons volk ziet het wel. Twee derde van alle Nederlanders vindt dat de islamitische cultuur niet bij Nederland hoort. Dat vindt de meerderheid van de kiezers van de PvdA, de meerderheid van de kiezers van de VVD, de meerderheid van de kiezers van het CDA, en alle kiezers van de PVV vinden dat ook.

De kiezers eisen dat er wat gebeurt na tien jaar en twee dagen geslapen te hebben. De kiezers eisen dat er nu ook echt iets gebeurt. Geen halfzachte lapmiddelen. Ik help de weg-met-ons-maffia maar weer even met een aantal dingen die vandaag nog moeten gebeuren:

Erken dat het probleem islam heet. Start de de-islamisering van Nederland. Minder islam. Sluit onze grenzen voor immigranten uit islamitische landen. Voer onmiddellijk weer grensbewaking in. Hou even op met die cultuurverrijking. Sluit alle salafistische moskeeën die ook maar een cent van foute golflanden ontvangen. Pak alle jihadgangers hun paspoort af ook als ze alleen Nederlander zijn. Laat ze maar een paspoort van ISIS nemen als ze dat zo graag willen. Maar hou uitreizende jihadgangers niet tegen, laat ze vooral lekker gaan, liefst met zoveel mogelijk vrienden, ik kom ze allemaal uitwuiven op Schiphol als dat zou helpen. Maar laat ze nooit meer terug komen. Dat is de voorwaarde. Opgeruimd staat netjes.
En iedereen die steun betuigt aan terreur om onze democratische rechtsstaat omver te werpen kan wat mij betreft linea recta het land uit. Sta je met een ISIS-vlag te zwaaien, dan sta je er eigenlijk met een uitreisverzoek. Weg, het land uit.
Vz, ons is de oorlog verklaard en we moeten hard terugslaan. Weg met die mensen. Genoeg is genoeg.

Klik hier voor het artikel op Nieuws.nl

 

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2500 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties