S-A Vlag 1

door Geert Wilders

Negen jaar geleden deze maand, in november 2004, pikten politieagenten met kogelvrije vesten en machinegeweren me op bij mij thuis en reden me naar een veilige plaats. Dit gebeurde twee dagen nadat filmmaker en islamcriticus Theo van Gogh door een islamitische moordenaar op klaarlichte dag op straat in Amsterdam werd vermoord. De politie bracht me in veiligheid omdat islamitische misdadigers hadden gedreigd ook mij te doden. Want ook ik sprak de waarheid over de islam, de grootste bedreiging voor onze vrijheid en onze beschaving.

Bekijk hier ook het bericht op NOS.nl met een uitgebreide fotoserie
Lees hier het bericht 'Wilders kalkt anti-islamtekst op Saudische vlag' op Nieuws.nl

Sinds die onheilspellende dag, negen jaar geleden, ben ik gedwongen geweest om voortdurend onder politiebescherming te leven. Ik heb gewoond in kazernes, gevangenissen en safe houses. De bedreigingen duren nog steeds voort en hebben me beroofd van mijn privacy en mijn vrijheid.

Maar ik zal blijven spreken. De vlag van Saoedi-Arabië verkondigt trots de sjahada of het islamitische credo: "Er is geen god behalve Allah en Mohammed is zijn profeet."

Ter nagedachtenis van de afgelopen negen jaar, ter nagedachtenis van de duizenden slachtoffers die in die periode door islamitische moordenaars werden afgemaakt in Londen, in Moskou, in Mumbai, in Nairobi, en in talloze andere plaatsen, en ter nagedachtenis van de miljoenen mensen – vrouwen, afvalligen, niet-moslims – die dagelijks te lijden hebben onder discriminatie en vernedering door de kwaadaardige ideologie van de islam en de onderdrukkende islamitische sharia-wetgeving, bied ik de islamitische wereld een nieuwe vlag aan – een vlag met een boodschap van waarheid en bevrijding: "De islam is een leugen, Mohammed een crimineel, de Koran is vergif."

Alleen wanneer de islamitische wereld zich deze waarheid realiseert, zal ze in staat zijn zichzelf te bevrijden van het kwaad, en zal de wereld een betere en veiligere plaats worden voor alle mensen.

Alleen wanneer de vrije wereld zal beseffen dat de islam vooral een totalitaire ideologie is in plaats van een religie, zal ze in staat zijn haar vrijheden en waarden te verdedigen.

Lees hier het artikel op gatesofvienna.net