feed-image RSS

Schriftelijke vragen van de leden De Graaf en Beertema (beiden PVV) aan de ministers van SZW, V&J en OCW:

1.)
Bent u bekend met het bericht ‘Jihadonderzoeker UvA uitte zelf steun voor IS-strijders’?(*)

Lees meer

Voorzitter,

U moet het mij niet kwalijk nemen als ik de MP vandaag NIET feliciteer. Hij staat hier met het gebruikelijke zelfvertrouwen, met de uitstraling van hoop en optimisme die we van hem gewend zijn, met branie zelfs, want zoals hij zelf zei: er moest iets groots en belangrijks gebeuren in Brussel. En daar heeft hij gelijk in gekregen voorzitter. Er is iets groots en belangrijks gebeurd. Er is verraad gepleegd. De MP heeft een groot en belangrijk verraad gepleegd aan de kiezer, aan de 2,5 miljoen kiezers die het heel belangrijk vonden om die dag van het referendum naar de stembus te gaan.

Lees meer

Vz,
Ik houd het kort vandaag. Ik ben slecht bij stem, maar ik houd het vooral kort, omdat ik deze beschamende debatten met de MinPres zo ontzettend zat ben. Die herhaling van zetten, na 245 dagen sinds het referendum, iedereen heeft al tien keer hetzelfde betoogd, dan komt er die verbale acrobatiek van de MinPres, waarvan alleen hijzelf geniet, maar niemand anders.
Het is beschamend voor dit huis, voor de parlementaire democratie en vooral ook, al is dat mijn minste zorg, beschamend voor de MinPres zelf.

Lees meer

Harm Beertema

donaties

doneer

Nederland
English