feed-image RSS

Beste vrienden en vriendinnen,

Het jaar 2014 was een bewogen jaar.
Nationaal en internationaal is er veel gebeurd. We herinneren ons allemaal de MH17 ramp wat enorm veel leed heeft veroorzaakt bij zoveel Nederlanders.
De opmars van IS met al hun gruwelijkheden. Het groeiend aantal jihadisten in ons land, de toestroom van asielzoekers, het uitkleden van de ouderenzorg en de extra miljarden die we aan Brussel moeten afdragen. Het hield niet op.
De afgelopen week viel het kabinet bijna. Wat zou het een mooi kerstcadeau zijn geweest als premier Rutte zijn biezen had gepakt.

Ook voor mij eindigt het jaar bewogen. De politieke elite probeert me door middel van een nieuw proces wederom de mond te snoeren. Maar dat zal ze niet lukken. Ik zal me in mijn strijd voor onze vrijheid en tegen de islamisering van Nederland nooit de mond laten snoeren. Door niemand. Daarvoor heeft u mij niet gekozen.

Het jaar 2015 brengt ons allen weer nieuwe kansen.
Er komen verkiezingen aan op 18 maart voor de Provinciale Staten. En wat zou het geweldig zijn als na een overwinning van onze PVV en een verlies van de coalitie er daarna verkiezingen zouden komen voor de Tweede Kamer. Want Nederland snakt naar verandering!

Zoveel Nederlanders hebben er genoeg van!

Genoeg van alle belastingverhogingen,
Genoeg van het pakken van onze ouderen ,
Genoeg van alle criminaliteit,
Genoeg van al die asielzoekers,
Genoeg van de rondlopende jihadisten,
Genoeg is genoeg.

Het is tijd voor verandering!

De Partij voor de Vrijheid is er klaar voor om wederom op te komen voor uw belangen in het nieuwe jaar!

Namens alle volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer, Eerste Kamer, Europees Parlement, Provinciale Staten, gemeenteraden en al onze medewerkers wens ik u en uw familie hele fijne kerstdagen en een fantastisch 2015!

Hartelijke groet,

Geert Wilders

 

Wilt u in de toekomst ook de PVV nieuwsbrief ontvangen?
Klik hier om u aan te melden!

Beste vrienden van de Vrijheid,

Het nieuws wordt steeds slechter. De economie is vrijwel tot stilstand gekomen. Dit kabinet is bezig met de systematische plundering van onze samenleving. De belastingen omhoog, de BTW die explodeert, hypotheekrente aangepakt, de huren door het dak, verzorgingshuizen gesloten.

Er dreigt een ramp op de huizenmarkt. Onze pensioenen staan op het spel. Onze ouderen getroffen. We moeten allemaal de prijs betalen voor het heilloze EU-avontuur. Nederland wordt kapot bezuinigd. Elke Nederlander gaat het voelen. 2013 wordt een zwart jaar.

Ondertussen kiest dit kabinet voor ontwikkelingshulp, geld voor Brussel, windmolens, multikul en kunstsubsidies. Het zijn de keuzes van de links-liberale elites die elke voeling met de realiteit hebben verloren. Niet de Nederlandse belangen staan voorop, maar de dictaten van de EU. Niet onze politici regeren, maar ongekozen bureaucraten in Brussel.

Wij tekenen verzet aan. Werkend Nederland verdient belastingverlaging. Daarom start de Partij voor de Vrijheid een verzetstournee door heel Nederland. De PVV gaat in actie komen en wij roepen iedereen op mee te doen.

Gisteravond vertelde ik daar al iets over bij Nieuwsuur. Dat kunt u hier terugkijken. Vrijdag geven wij het startschot op het Binnenhof.

Ik hoop dat u allemaal meedoet. Dit is onze kans.

Groet,

Geert Wilders

Uit de uitermate schokkende televisie-uitzending ‘Terzake’ (Canvas, België) van dinsdag 24 juli 2012 is gebleken dat eurocraten op een schandalige manier hun zakken lopen te vullen. Terwijl in Nederland de mensen door de Kunduz-kliek keihard gepakt worden, gaat in Brussel het feest op een schaamteloze manier door.

Voor de PVV is dit onacceptabel en een fel protest hiertegen is dan ook op zijn plaats. Daarom is vanaf dit moment de PVV website www.stopdeeuropesezakkenvullers.nl in de lucht.

Op de Nederlanders die net als de PVV vinden dat er geen cent van Nederland meer naar Brussel mag gaan zolang deze perverse zakkenvullerij voortduurt, doen we een dringend beroep: Ga naar onze website www.stopdeeuropesezakkenvullers.nl en laat uw protest tegen deze eurocraten horen.

De resultaten van onze website zullen voor de Europese Top van 18 oktober 2012 aangeboden worden aan premier Mark Rutte en aan de voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy.

Vrienden en vriendinnen,

2012 was een roerig jaar. Er kwam een einde aan de gedoogconstructie omdat de PVV niet bereid was Nederland kapot te bezuinigen omwille van het dictaat uit Brussel. Het was een jaar waarin Mark Rutte samen met Samsom een socialistisch akkoord sloot vol nivelleringsmaatregelen en belastingverhogingen. Daarbovenop gooien ze de zorg op de schop, wordt de hypotheekrenteaftrek beperkt en komt er een nieuw generaal pardon.

2013 wordt een jaar waarin het anders moet en anders kan. Ons mooie Nederland verdient beter. Hardwerkend Nederland verdient belastingverlaging in plaats van belastingverhoging. En onze ouderen en zieken hebben recht op goede zorg zonder een gepeperde rekening te krijgen.

2013 wordt het jaar waarin we het land in trekken voor een Moskeetour om te helpen de bouw van nieuwe moskeeën tegen te houden en de islamisering van ons mooie land tegen te gaan.

2013 wordt een jaar waarin we vechten voor een beter Nederland. Waarin we de vreselijke plannen van het kabinet van tafel proberen te krijgen. Dat kunnen wij niet alleen, daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Een groot woord van dank namens ons allen, onze volksvertegenwoordigers in Tweede en Eerste Kamer, Provinciale Staten, gemeenteraden, Europees Parlement en onze medewerkers, aan iedereen die op zijn of haar manier een steentje heeft bijgedragen. We hopen in het komende jaar weer op u te kunnen rekenen, samen zetten we onze schouders er onder!

Namens alle PVV-verkozenen en hun medewerkers Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst!

Geert Wilders

Vragen van de leden Wilders en Bontes (beiden PVV) aan de Minister-President, Minister van Algemene Zaken en de Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken over zakkenvullende eurocraten.

1.)
Heeft u de uitermate schokkende televisie-uitzending ‘Terzake’ (Canvas, België) van dinsdag 24 juli 2012 gezien over de salarissen, pensioenen en vergoedingen van eurocraten? (*)

2.)
Wat vindt u ervan dat een eurocommissaris inclusief woonvergoeding en representatiekosten per maand maar liefst 27.318 euro ontvangt?

3.)
Wat vindt u ervan dat een afgetreden eurocommissaris – zoals de in de uitzending genoemde Louis Michel – drie jaar lang een uittredingsvergoeding ontvangt van 8.200 euro per maand en zonder ooit pensioenpremie te hebben afgedragen, vanaf de 65-jarige leeftijd 5 jaar lang een pensioen ontvangt van 4.717 euro per maand?

4.)
Wat vindt u ervan dat beginnende jonge ambtenaren bij de EU inclusief standplaatsvergoeding, kindvergoeding en ontheemdingstoelagen 4.676 euro netto per maand toucheren en hun netto salaris hoger is dan hun bruto salaris?

5.)
Wat vindt u ervan dat europarlementariers een salaris ontvangen van 6.200 euro per maand waarboven op nog 3.000 euro aanwezigheidsvergoeding (als ze voor een vergadering de aanwezigheidslijst hebben getekend) en een kantoorvergoeding van 4.300 euro per maand, waardoor het totaal op 13.500 euro per maand komt?

6.)
Deelt u onze mening dat deze zakkenvullerij van al die eurocraten op kosten van ook de Nederlandse belastingbetaler onmiddellijk moet stoppen? Bent u bereid de Nederlandse bijdrage aan de Europese Unie onmiddellijk op te schorten totdat deze perverse salarissen en vergoedingen tot het verleden behoren? Zo neen, waarom niet?

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties