Mensen, dank u wel.


Fijn hier te zijn. Misschien mag ik me even voorstellen. Ik ben de nummer twintig op de lijst van de PVV hier in Den Haag.


Het gaat vanavond natuurlijk om de verkiezingen van volgende week, voor de Haagse gemeenteraad. Ik ga daar straks een paar dingen over zeggen – over het geweldige werk van Sietse en zijn team. Maar ik wil ook een paar andere dingen met jullie delen. Misschien heeft u al gehoord dat het kabinet is gevallen.


Er was een kabinet van meneer Balkenende en meneer Bos. Dat had als motto ‘samen leven, samen werken’. Maar zelf konden ze ook niet zo goed samenwerken, ze maakten vooral ruzie. Het werd ‘samen knokken’. En daarna werd het ‘samen nieuwe verkiezingen uitschrijven’. Het bleek geen kabinet van samenwerkers, maar een kabinet van ruziemakers en weglopers. Net als de economische problemen in ons land het ergst zijn, kiezen ze het hazenpad. Vier keer achter elkaar reed Balkenende de regeringsauto in de prak en hij staat nu klaar voor de vijfde.


Mensen, ik was niet rouwig om de val van het kabinet. Sterker nog: ik vind het fantastisch. Mijn eerste reactie was: de vlag kan uit. Het was het kabinet van hogere belastingen, het kabinet van bankiersbonussen, hogere AOW-leeftijd en hogere criminaliteit in Nederland. Waar dit kabinet vooral in excelleerde was het opvoeren van de massa-immigratie, het steunen van de islamisering en het uithollen van het Nederlandse karakter van Nederland. En ze hebben op die punten woord gehouden. Nog nooit was de toestroom zo groot en nog nooit werden zoveel vreemdelingen toegelaten als de afgelopen 4 jaren.


In het debat vorige week, voordat het kabinet viel, zagen we vooral een zwetende Wouter Bos. Ik zei al in dat debat: hier volgt een waarschuwing voor de mensen thuis: de rode vlek linksonderaan uw scherm dat ligt ‘m niet aan uw toestel of aan de kleurafstelling. Dat is het rode hoofd van de minister van financiën.


Nou, daar hebben ze in Hilversum wat aan gedaan. De rode vlek hebben ze nog erger gemaakt en hem verhuisd naar het midden van het scherm. De staatstelevisie is helemaal omgetoverd tot een grote gratis ster-reclame voor de Partij van de Arbeid. Elke avond opnieuw bij Pauw en Witteman, de Wereld draait door en Nova zitten de socialisten in een warm bad. Wat doet u toch een geweldige dingen, mevrouw Albayrak, wat bent u toch slim meneer Bos, wat zit uw haar toch goed, mevrouw Hamer, wat fijn dat we geen gloeilampen meer mogen gebruiken meneer Samsom – dat soort dingen. Berlusconi zou er nog een puntje aan kunnen zuigen.


Of het veel zal helpen weet ik niet. Wouter Bos staat aan de kant te roepen ‘ga naar links, neem de binnenbaan’ maar Nederland is niet gek. Nederland gaat voor goud. 


En wij als Partij voor de Vrijheid staan klaar om te regeren. Ons team staat te hunkeren naar regeringsverantwoordelijkheid. En ons eerste succes hebben we vandaag al geboekt. De onderhandelingen moeten nog beginnen en één op de drie ambtenaren wil niet voor een PVV-regering werken. En dat blijken dan vooral aanhangers van GroenLinks en de PvdA te zijn die er de brui aan willen geven. Kijk eens, we zijn nog niet eens begonnen en we kunnen nu de eerste miljarden bezuinigingen aan minder ambtenaren al inboeken. Ambtenaren, dank u wel!


Als ze straks bij de publieke omroep hetzelfde gaan doen, schiet het lekker op.


Nu nog stoppen met andere onzinprojecten als de kilometerheffing en de klimaatwaanzin – en Nederland kan zich weer concentreren op wat echt belangrijk is: meer politie, strenger straffen, lagere belastingen, betere zorg en minder immigratie.


Genoeg over de landelijke politiek, het gaat over Den Haag.


Ik zeg altijd maar zo: je moet onderop beginnen, dus ben ik voor de verkiezingen hier in Den Haag de lijstduwer. Ik sta helemaal onderaan. Ik ben hier de nummer 20. En als ik u één ding mag vragen: stem niet op mij, maar stem op onze kanjer, nummer 1, Sietse Fritsma!


Ik krijg al jarenlang commentaar op mijn haar. Daarom hebben we hier in Den Haag een lijsttrekker gekozen die dat nooit te horen krijgt!


Mensen, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar er hangt hier in Den Haag iets in de lucht. Hoeveel PvdA’ers er op de staatsTV gratis reclamezendtijd krijgen, er staat iets groots te gebeuren. Haal maar eens diep adem, proef de lucht, vul je longen en adem langzaam weer uit. De geur van overwinning voor de PVV hangt in de lucht!


En minstens zo lekker: de geur van verval en ontbinding die - ondanks een tijdelijke stijging in de peilingen door de kabinetscrisis - hangt rondom de PvdA – de Partij van Allah, de Partij van Jeltje van Nieuwenhoven.


En als u nog iets ruikt: dan zijn dat gehaktballen. Want overal waar Sietse Fritsma is, daar kan een gehaktbal nooit ver weg zijn. In onze Tweede Kamerfractie wordt hij al jaren door iedereen Sietse Febo genoemd.


De PvdA spreekt allang niet meer de taal van gewone Hagenaar. De Partij van Jeltje van Nieuwenhoven spreekt arabisch. U heeft het vast gelezen dat de PvdA hier in jullie eigen Den Haag pamfletten verspreid in het arabisch. Maar weet u ook wat er opstaat? Heeft u het gelezen? Waarschijnlijk niet, he. Ik heb een kleine poging gedaan om het te vertalen en ik zal het u vertellen. Er staat: er staat:  ikke Jeltje van Nieuwenhoven, uitkering jullie lekker omhoog wij in hollandie alles lekker betalen.


Oftewel: haal je hele familie hier naar toe, want het geld groeit hier aan de bomen.


Ik maak er maar een geintje over, maar het is eigenlijk in-en-in triest.


In deze stad, een stad met een enorme geschiedenis, de stad die zeelucht en de lucht van vrijheid inademt, waar het symbool van onze vrijheid - de zeemeeuw – rondvliegt. De stad van de ooievaar en Adje Mansfeld, de stad van de Hofvijver en van het Lange Voorhout en van de zwaargetroffen Transvaalbuurt en de Golden Earring en van Kijkduin, de stad van O O Den Haag. Die stad. Die stad kent vandaag de dag, anno 2010, een politieke partij die het nodig vindt de Hagenaar en de Hagenees aan te spreken in de taal van de Arabieren. Die stad is helaas Den Haag en die partij is de Partij van de Arbeid.


Die partij, die ooit stond voor rood-wit-blauw, die de partij was van Willem Drees die op de Beeklaan premiers en presidenten verwelkomde maar die bescheiden was en hard werkte, en daarom respect verdiende. Die partij heeft gekozen niet voor Nederland, maar voor Hollandistan. Niet voor de Laan van Meerdervoort maar voor de grachtengordel. Niet voor Den Haag maar voor de islam.


Kan iemand er nu nog aan twijfelen, kan iemand nu nog denken ‘misschien worden ze op een dag wel wakker’, kan iemand nog zeggen ‘maar de PvdA van Drees zal ons toch niet uitleveren aan die islam’? Tegen al die mensen zeg ik: kijk naar de resultaten, kijk naar die veranderingen van het straatbeeld, kijk naar al die problemen met helaas vaak moslim-immigranten kijk naar de verloedering, de verpaupering, de criminaliteit, het teren op uitkeringen. En vraag je dan af: hoe kon dit gebeuren, wie heeft dit veroorzaakt? Wie heeft het gedaan? En het antwoord is: die partij. De partij die jullie in de steek heeft gelaten en die niet zal rusten voordat deze mooie stad Den Haag er net zo uitziet als Teheran of Tanger of Mekka. Die partij is de Partij voor de Arbeid en op 3 maart gaat de afrekening beginnen.


Als mensen hier zijn om te integreren dan spreek je ze toch niet aan in het Arabisch, Meneer Van der Laan, mevrouw Vogelaar, mevrouw Ter Horst, meneer Bos, mevrouw Van Nieuwenhoven.


Sietse heeft een dijk van een campagne gevoerd. Hij is overal geweest. Van Duindorp tot de Transvaalwijk.


En kijk eens wat er is gebeurd. Een maand geleden stond Sietse nog op de vierde plaats in de peilingen – niemand van de politieke elite nam de Partij voor de Vrijheid in Den Haag serieus. PvdA’ers zaten al op twitter de overwinning binnen halen.


Nou, daar krijgen ze nog enorme spijt van. Het team van Sietse zit de socialisten op de hielen. Jeltje kijkt over haar schouder en ziet Sietse steeds groter en groter worden, en deze keer niet van de gehaktballen. Ze gooit nog wat allochtonenposters in de strijd, offert hier en daar nog een geitje voor Allah en buigt nog een paar keer richting Mekka (waar het hoofdkantoor staat van de PvdA) en bidt voor de overwinning van de troepen van Allah.


Maar Jeltje, je kunt geitjes offeren wat je wilt en je kunt ons land ritueel slachten zo vaak je maar kunt – er is geen houden meer aan. Op 3 maart zal heel Europa naar Den Haag kijken en vaststellen dat deze stad massaal heeft gekozen: niet voor de multiculturele samenleving maar voor 1 Den Haag. De overwinning hangt in de lucht en de zege gaat maar naar 1 persoon en zijn team, en dat is Sietse Fritsma!


Den Haag is een unieke stad - een stad met een belangrijke visserijtraditie. Natuurlijk is het PVV-team ook op bezoek geweest bij de Visafslag in Scheveningen. Het is namelijk heel simpel: Nederlandse vissers zijn onze mensen. Het zijn de mannen van stavast, die ’s ochtend voor dag en dauw uitvaren om te doen wat hun vaders en hun opa’s ook al deden, en soms hun grootvaders ook al deden. Het zijn de mannen die de netten uitgooien en die weten hoe zwaar hun werk is. Mannen met geloof. De kerels van ‘een man, een man, een woord, een woord.’


Je vind ze in Volendam, Urk, Ierseke en in Scheveningen en al die vissersplaatsen aan onze kusten en rivieren.


Het zijn die mensen die zo zwaar worden getroffen door de Brusselse regeltjes en de Haagse bureaucraten. Het zijn de bureaucraten die onze vissersman het leven zuur maken.


Ik zeg luid en duidelijk tegen onze Nederlandse vissers: jullie hebben straks in het gemeentehuis een grote vriend en bondgenoot! Iemand die zelf de zoon, kleinzoon en achterkleinzoon is van vissers. Iemand die zelf weet hoe je paling moet roken. Maar iemand die ook beseft dat de visserman staat voor het beste dat Nederland te bieden heeft: eerlijkheid, hard werken en ondernemerschap. Die man is opnieuw, Sietse Fritsma.


Een succes heeft hij al. Henk Bres die nota bene een verkiezingsspotje van de VVD had ingesproken heeft er nog eens goed over nagedacht. Hij kiest nu ook Partij voor de Vrijheid! En ook Henk Bres stemt nu PVV.


Wij voeren met de PVV campagne voor hoop en optimisme die Sietse Fritsma hier de afgelopen weken heeft gevoerd. Voor de Partij voor de Vrijheid is het simpel. Wij moeten stoppen met de multiculti subsidies, stoppen met allerlei overbodig gesmijt met belastinggeld. Hou op met linkse hobby’s, wij moeten juist investeren in veiligheid. Geen kopjes thee, maar zero tolerance! Geen 1 moskee er mee bij in deze stad. Criminelen allochtonen met een dubbel paspoort het land uit. En geen hoofddoekjes meer in gemeentelijke en gesubsidieerde instellingen.


Onze partij wil ook een genadeloze aanpak van overlast en agressie, wij willen meer preventief fouilleren, cameratoezicht en willen zorgen voor meer ordehandhavers. Dat betekent ook dat de belastingen omlaag moeten. De OZB met maar liefst de helft. Hondenbelasting, toeristenbelasting en precariorechten worden afgeschaft. Wij zijn goed voor de veiligheid en goed voor de portemonnee van de burgers in deze stad.


Mensen, in Canada gaat Nederland nu voor goud. Maar het enige waar de linkse partijen hier nog in willen excelleren is de snelheid waarmee ze Nederland in de uitverkoop doen aan de islam en immigratie. Dat is het laatste grote linkse ideaal wat nog overblijft.


Vrienden, seconden tikken weg. Elke week arriveren er vliegtuigen vol met nieuwe moslimimmigranten – klaar om hier mee te bouwen aan het multiculturele kalifaat – waar de vrouw nog haar plaats kent, waar homo’s in elkaar worden geslagen en waar voor Joden geen ruimte meer is.


De linkse elite heeft het goed gespeeld. Hier hebben de linkse partijen ervoor gezorgd dat je ook met een verblijfsvergunning mag stemmen. Gevolg: de moslim- en immigratiestem wordt steeds belangrijker in de grote steden en dus ook in Den Haag.


Mensen, tegen de stroom in zullen we op 3 maart hier een geweldig resultaat boeken. Heel Europa zal naar ons, naar u kijken. U kunt het verschil maken. U kunt heel Nederland laten weten: Den Haag, de stad van geel en groen kiest voor rood-wit-blauw. En u kunt de basis leggen voor het succes van de PVV bij de Kamerverkiezingen, als vele honderduizenden, misschien wel miljoenen Nederlanders zullen stemmen op de Partij voor de Vrijheid. Voor een beter beleid, voor een ander geluid, voor een sterke Nederland: stem op de PVV!


Dank u wel.Indien u wilt reageren klik op deze link voor een mail naar Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties