Beste vrienden en vriendinnen,

Wat een fantastisch jaar voor de Partij voor de Vrijheid was het voorbije jaar!

Twaalf maanden geleden zaten we nog met negen man in de oppositie. Nu bepalen we als gedoogpartij mede het regeringsbeleid. Maatregelen die decennia geleden hadden moeten worden genomen, zijn nu realiteit. We zijn een grote fractie: met 24 leden. In 2010 waren er ook de grote overwinningen van onze lijsten in Den Haag en Almere. De fractie in Brussel groeide uit tot een geducht geluid in de EU. Niemand kan meer om ons heen.Kerst en Nieuwjaar zijn een tijd van vreugde. Een tijd van dankbaarheid. We denken aan de mensen die het minder hebben getroffen. Ook staan we stil bij onze militairen die onze vlag verdedigen. We gedenken onze gevallenen.

Ook in het nieuwe jaar hopen wij Nederland weer te mogen dienen. Het zal niet altijd eenvoudig zijn. Maar dat we onze oprechte best zullen doen; daarvan kunt u op aan.

Kerst en Nieuwjaar zijn een tijd van vriendschap. Een tijd van hoop. Namens ons allen, onze kamerleden, onze EU-parlementsleden, onze gemeenteraadsleden en al onze medewerkers, een welgemeende dank u wel voor uw steun, uw vriendschap, uw hulp in het voorbije jaar. Namens de Partij voor de Vrijheid, namens de diverse fracties, namens al onze medewerkers, wens ik u prettige kerstdagen en een voorspoedig, gelukkig en gezond 2011.Moge al uw wensen uitkomen!

Van harte,

Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties