Beste vrienden en vriendinnen,

2011 was weer een historisch jaar voor onze partij. De Partij voor de Vrijheid deed haar intrede in alle provinciale staten en in de Eerste Kamer. Overal zetten enthousiaste PVV-ers zich in voor vrijheid en democratie.

2011 was het jaar van mijn vrijspraak. De rechtbank van Amsterdam oordeelde dat mijn kritiek op de islam niet gelijk staat met aanzetten tot haat of discriminatie noch met groepsbelediging. Die uitspraak was een overwinning voor alle Nederlanders. De vrijheid van meningsuiting zegevierde.

2011 was het jaar waarin het gelijk van de PVV is gebleken. De euro is een mislukt project. De PVV zegt wat de grote meerderheid van de Nederlanders vindt: Geen cent naar de crisislanden.

In 2011 was de smaak van de PVV in het gevoerde regeerbeleid te proeven. Dankzij de PVV kwamen er strengere regels inzake immigratie, komt er een einde aan de doorgeschoten bonuscultuur in de financiële wereld, ging het landelijk meldnummer voor dieren in nood (144–red-een-dier) van start, worden criminelen harder aangepakt, komen vanaf 1 januari de Agema-gelden beschikbaar voor 12.000 extra verpleegkundigen bovenop de normale groei. Daar zijn wij erg trots op.

In 2012 laten we weer van ons horen. Ik kijk uit naar de publicatie van mijn boek over de islam dat begin mei in Amerika verschijnt. Het boek beschrijft het gevaar van de islam maar toont ook hoe wij het tij van de islamisering kunnen keren.

De PVV zal haar verantwoordelijkheid in 2012 niet ontvluchten. Wij blijven op de barricade staan. Wij blijven opkomen voor uw belangen, uw portemonnee, uw zorg, uw veiligheid.

Dat kan alleen met uw hulp. Net zoals onze overwinningen in 2011 alleen mogelijk waren dankzij u. Daarom: namens ons allen, onze volksvertegenwoordigers in Tweede en Eerste Kamer, Provinciale Staten, gemeenteraden, Europees Parlement en onze medewerkers, een groot woord van dank. Samen staan wij sterk!

Alle PVV-verkozenen en hun medewerkers wensen u prettige kerstdagen, een gezellige jaarwisseling, een fantastisch 2012!

Van harte,

Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties