Beste vrienden,

Heeft u de Telegraaf gezien vandaag?

Het is nog erger dan we dachten. We wisten dat Kunduz-coalitie keihard zou uithalen naar de gewone hardwerkende burger, maar dat dit een zo’n keiharde frontale aanval op Henk en Ingrid zou worden had niemand gedacht.

BTW omhoog, velen op de nullijn, kilometervergoeding weg, gas en licht fors duurder, hypotheekrente-aftrek ten einde en eigen risico in de zorg naar kolossale hoogte.

Velen zien nu pas wat het betekent dat de fiscus niet meer meebetaalt aan uw kilometers. Sommige mensen scheelt dat honderden euro’s per maand. Die staan elke dag in de file om hun kinderen een betere toekomst te geven, maar Kunduz pakt ze keihard aan. En dat allemaal in het kader van de linkse milieu-hobby, waar blijkbaar ook de VVD tegenwoordig aanhanger van is.

Brussel heeft ons inmiddels volledig in de wurggreep. Griekenland en de andere geldsmijters moeten hoe dan ook gesponsord worden. We zitten met een touw om onze nek vast aan de Grieken, zodat zij op tijd met pensioen kunnen. Ook de geldlawine naar de corrupte ontwikkelingslanden gaat door, plus de subsidies aan de staatsomroep en de kunstsector.

Dat zijn de keuzes van Kunduz. En u mag betalen.

Is er een alternatief? Ja, en dat is de Partij voor de Vrijheid.

Op 12 september zetten wij alles op alles om Nederland te redden uit de klauwen van Brussel. Niet Barroso staat voor ons centraal, maar de burger. We moeten snijden in de overheid, niet in de hardwerkende Nederlander.

U kunt ons daarbij helpen. Onze campagnekas is zo goed als leeg. Dat is niet zo gek, want onze partij weigert subsidie. Daarom doen we een beroep op u. Wilt u ons helpen? Elke euro wordt enorm gewaardeerd. Uw bijdrage is welkom op bankrekeningnummer 67.04.72.344, t.n.v. Stichting Vrienden van de PVV te Den Haag.

Alvast bedankt!

Geert Wilders

Nieuwsbrieven archief

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties