Nederland weer van ons

Voor de regerende elites van West-Europa is het beschermen van de rechten van zogenaamde asielzoekers belangrijker dan het beschermen van hun eigen burgers.

Onlangs zagen we daar in Duitsland een verrassend voorbeeld van. Een immigrant uit Oeganda verkrachtte een vrouw, maar de Duitse autoriteiten weigerden hem uit te zetten omdat de verkrachter claimde homo te zijn en homoseksuelen worden vervolgd in zijn thuisland.

De elites weigeren ook hun eigen identiteit te verdedigen, waar we in de Nederlandse kranten vandaag ook een voorbeeld van zagen. Een protestantse kerk stelt voor dat de officiële feestdag op pinkstermaandag wordt vervangen door een officiële feestdag op het islamitische suikerfeest.

Met dit voorstel wil de Christelijke groep “recht doen aan diversiteit in de religie." Maar als er één cultuur op aarde is die geen enkele diversiteit in religie toelaat, is het de islam. Kijk maar naar Saudi-Arabië dat de bouw van geen enkele kerk toelaat.
Ik heb deze twee voorbeelden gekozen omdat ze betrekking hebben op de twee belangrijkste problemen waarmee Europa momenteel geconfronteerd wordt: massa-immigratie en de groei van de islam. Als we niet weggevaagd willen worden, onze bevolking niet vervangen willen zien worden en onze cultuur niet vernietigd, is het van vitaal belang dat we krachtig en moedig beginnen onze burgers en onze beschaving te beschermen.

Massa-immigratie is de eerste belangrijke kwestie die we moeten aanpakken. Degenen die denken dat sinds 2015 het ergste achter ons ligt, hebben het fout.
De Afrikaanse bevolking zal tegen het eind van de eeuw verviervoudigen van de huidige 1 miljard mensen naar 4 miljard mensen. In de komende 30 jaar zal het aantal Afrikanen groeien met meer dan een miljard mensen. Dat is twee keer de bevolking van de gehele Europese Unie. In feite is Afrika's huidige jaarlijkse groei van meer dan 30 miljoen mensen per jaar groter dan de bevolking van 22 van de 28 lidstaten van de EU.

De demografische druk wordt enorm groot. Een derde van de Afrikanen wil emigreren, en velen willen naar Europa komen. Vorig jaar kwamen er meer dan 180.000 mensen in gammele boten uit Libië. En dat is nog maar het begin. Volgens EU-commissaris Avramopoulos staan op dit moment 3 miljoen migranten klaar om naar Europa te komen. Hoeveel terroristen, verkrachters, ISIS-sympathisanten en bijstandstrekkers zitten daartussen?

Michael Moller, de directeur van het kantoor van de Verenigde Naties in Genève, waarschuwt dat het migratieproces "gewoon gaat versnellen. Jongeren hebben allemaal een mobiele telefoon en ze kunnen zien wat er gebeurt in andere delen van de wereld, en dat fungeert als een magneet", zegt hij. Inderdaad kunnen ze op hun telefoons zien dat, terwijl minder dan 3% van de migranten vorig jaar legitieme vluchtelingen waren die oorlogszones ontvluchtten, bijna niemand wordt teruggestuurd. In plaats daarvan worden zij verwelkomd met royale uitkeringen, gesubsidieerde woningen en gratis zorgregelingen!
En dus luidt de noodklok voor Europa. Als West-Europa verder gaat met zijn huidige open-deurbeleid, wordt de bevolking van ons continent gewoon vervangen. De potentiële aankomst van eventueel 1 miljard Afrikanen zal de 700.000 miljoen inheemse Europeanen gewoon domineren. Bovendien zijn veel van de immigranten islamitisch, wat ons bij het tweede grote probleem brengt waarmee we geconfronteerd worden.

Het Pew Forum heeft onlangs aangetoond dat de wereld steeds islamitischer wordt. Tussen vandaag en 2060 groeit het aantal moslims wereldwijd met 70 procent. Dat is ruim twee keer sneller dan christenen, drie keer sneller dan hindoes, en bijna vijf keer sneller dan joden. In 2060 zal de islam bijna net zo veel aanhangers hebben als het christendom. En kort daarna wordt het waarschijnlijk het grootste geloofssysteem op aarde. Als we niets doen wordt de hele wereld een reusachtige islamitische staat. West-Europa zal een van de eerste dominostenen zijn die aan de uitbreiding van de islam ten prooi te valt. In verscheidene Europese landen groeien populaties alleen als gevolg van immigratie. Mohammed is nu al de populairste naam bij pasgeborenen in grote steden in Groot-Brittannië, Frankrijk, Nederland, België en elders.

In Nederland zagen we in 2016 de grootste bevolkingsgroei in 15 jaar. Dit was echter geheel door immigratie veroorzaakt. In februari berekende Elsevier Magazine wat de gevolgen van immigratie voor ons land zouden zijn. Stijgende kosten zullen leiden tot de totale ineenstorting van de welvaartsstaat. Als immigratie onbeperkt blijft, zullen we de Nederlandse islamitische bevolking zien groeien van 6% tot 31% tegen 2060! In het geval van een beperkt, maar toch 'royaal' immigratiebeleid, zou de islamitische bevolking in Nederland groeien tot 'slechts' 19%. Bij voortzetting op het huidige niveau zou het 14% zijn. En zelfs al zou alle immigratie met onmiddellijke ingang worden beperkt, wat betekent dat we nú onze grenzen sluiten, zal het nog steeds verdubbelen tot 12%.

De geschiedenis laat zien dat hoe meer islamitisch een samenleving wordt, hoe gewelddadiger en onverdraaglijk het wordt voor niet-moslims. De islam is geen vredelievende religie, maar een totalitaire ideologie die erop gericht is iedereen aan de islamitische wet te onderwerpen. De grootste bedreiging voor de wereld is niet de opwarming van de aarde, maar de wereldwijde islam. Hoe meer islamitisch ons land wordt, hoe minder veilig het voor ons zal zijn. Niet minder dan twee derde van de moslims in Nederland vindt islamitische regels belangrijker dan onze seculiere democratische wetten. Onderzoek van de Universiteit van Amsterdam laat zien dat 11 procent van de Nederlandse moslims het acceptabel vindt om geweld in de naam van de islam te gebruiken. Dat zijn meer dan 100.000 moslims in Nederland. Twee keer het aantal soldaten in ons Nederlands leger.

Ronald Reagan zei ooit dat het "de belangrijkste taak van de overheid is om de mensen te beschermen." Peilingen geven aan dat mensen in heel Europa goed weten dat islamitische immigratie een bedreiging voor ons continent vormt. Een aanzienlijke meerderheid in elk van de 28 EU-landen is het daarover eens. Het is een race tegen de klok. Helaas negeren de politieke elites van de meeste Europese landen de wil van de mensen totaal. Zoals bijvoorbeeld de Nederlandse premier Mark Rutte, zijn ze laf en zwak. Dat kunnen we niet accepteren. Ons bestaan staat op het spel. Als we als vrije naties en vrije volkeren willen overleven en voorkomen dat we worden vervangen, moeten we nu handelen.

Dit is de Nederlandse vertaling van het originele artikel op de website van Breitbart London. Lees het origineel via deze link.

BB2juni2017

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 5165 gasten

steun ons ideal

donaties

doneer

Nederland
English