feed-image RSS

De PVV-fractie in de Tweede Kamer biedt nu een unieke kans voor een ervaren beleidsmedewerker die kan excelleren in een dynamisch team. Je werkt, in het hart van de democratie, mee aan meer veiligheid en gerechtigheid.

Je verzamelt en analyseert informatie, schrijft stukken en bereidt debatten voor. Het onderwijs in Nederland is de afgelopen decennia grondig verziekt. De westerse beschaving (en daarmee de Nederlandse) is kwetsbaar. De PVV vecht ervoor om die te behouden en te versterken. De opzet en inrichting van het onderwijs moet daarom in de eerste plaats ten dienste staan aan het ideaal van vrijheid, verheffing en emancipatie en aan het doorgeven van die westerse en Nederlandse waarden en cultuur aan volgende generaties. Voor de PVV is onderwijs een belangrijk thema en jij werkt mee aan onze visie hierop. Je volgt de actualiteit 24/7. Daarnaast heb je een adviserende rol. Politiek inzicht is daarbij van groot belang. Je ondersteunt, samen met collega’s, de Leden van een grote fractie in de Tweede Kamer.

In verband met groei van de interne organisatie zoekt de PVV fractie binnen de Tweede Kamer een ervaren persvoorlichter.