Skip to main content

PVV: Straatterroristen de wijk uit in plaats van lesbiennes - Kamervragen

Vragen van de leden Fritsma en Brinkman (beiden PVV) aan de minister van Justitie en de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over het bericht dat Marokkaanse jongeren Utrechtse lesbiennes uit hun woningen hebben getreiterd.

1.)
Bent u bekend met de berichtgeving aangaande het wegtreiteren van lesbische stellen uit de Utrechtse wijk Zuilen door Marokkaanse jongeren?

2.)
Klopt het dat de daders nog niet zijn opgepakt terwijl de politie stelt te weten wie de daders zijn?

3.)
Deelt u de mening dat het volstrekt onacceptabel is dat mensen op grond van hun seksuele geaardheid het leven zuur wordt gemaakt door onaangepast Marokkaans straattuig dat geen enkel respect heeft voor de Nederlandse normen en waarden? Zo neen, waarom niet?

4.)
Bent u met ons van mening dat de oplossing van dergelijke problemen niet ligt in het uit de buurt laten vertrekken van de slachtoffers, maar juist in het ontnemen van de Nederlandse nationaliteit van de daders en hen uit Nederland te verwijderen? Zo neen, waarom niet?

5.)
Beseft u dat de voortschrijdende islamisering van Nederland de algemeen aanvaarde normen en waarden steeds verder onder druk zet nu weer eens blijkt dat vanuit islamitische hoek geen enkel respect voor de homoseksuele geaardheid van medeburgers bestaat en wanneer gaat u de Marokkaanse gemeenschap oproepen respect te hebben voor de Nederlandse bevolking en samenleving?