Skip to main content

Marokkaanse intifada gaat door; politie doet niets - Kamervragen

Vragen van de leden Brinkman, Fritsma en Wilders (allen PVV) aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de minister van Justitie over het door de Goudse politie negeren van een slachtoffer van Marokkaans geweld. *

1.)
Wat vindt u er van dat een Marokkaanse straatterrorist een poging deed om een vrouw blind te maken door een dartpijl naar haar hoofd te gooien? 

2.)
Wat vindt u er van dat de Goudse politie het slachtoffer van deze laffe daad heeft weggestuurd toen ze aangifte wilde doen? Is dit de door u beloofde hardere aanpak van Marokkaans tuig die Gouda en andere plaatsen dagelijks op stelten zetten?

3.)
Waarom wordt de Nederlandse bevolking nog steeds niet beschermd tegen de Marokkaanse intifada en wordt de bevolking nog steeds gruwelijk in de steek gelaten door politie en bestuurders?

4.)
Wat heeft de slappe Goudse politie inmiddels gedaan om de dader op te pakken?

5.)
Bent u bereid om de disfunctionerende Goudse burgemeester en hoofdcommissaris van politie onmiddellijk op non-actief te stellen? Zo neen, waarom niet?

6.)
Hou gaat u er voor zorgen dat de cultuur binnen de (Goudse) politie zodanig verandert dat altijd onmiddellijk actie wordt ondernomen bij dit soort ernstige misdrijven?

7.)
Ziet u eindelijk de noodzaak in om volhardende allochtone straatterroristen Nederland uit te zetten, inclusief de ouders van minderjarigen die hun opvoedingsverantwoordelijkheid weigeren te nemen? Zo neen, waarom niet?

Klik hier om het bericht te lezen op de website van de Telegraaf.