Skip to main content

PVV: Slechtste kabinet ooit

Persbericht

PVV wil meer lastenverlichting, meer geld naar de zorg en het Kwartje van Kok terug aan de pomp

Het kabinet gaat voort op het pad van multiculturalisme, geldverspilling en het veronachtzamen van de zorg en laat de burger daarmee definitief in de steek.

Geert Wilders: “Nederland schreeuwt om harde maatregelen als het gaat om het aanpakken van Marokkaanse straatterroristen, om het tegengaan van islamisering en de torenhoge misdaad. Maar in plaats daarvan gaat het knuffelen van allochtonen maar door: honderden miljoenen euro’s extra voor de kansloze inburgeringscursussen, de kansloze Vogelaarwijken en voor nog meer asielzoekers. Tegelijkertijd doet het kabinet te weinig voor zorg. Dit is het slechtste kabinet ooit.”

In haar tegenbegroting geeft de PVV 4 miljard euro terug aan de burgers. De belasting op werk en inkomen wordt met 4% verlaagd, hier profiteren ook de 65-plussers van.
Aan de pomp geeft de PVV 1 miljard euro terug. Dat is meer dan het Kwartje van Kok.
De PVV investeert ook 1 miljard euro in de zorg. Een half miljard voor betere salarissen voor zorgmedewerkers, een kwart voor extra handen aan het bed en een kwart voor beter materieel en bijscholing. Tenslotte maakt de PVV geld vrij voor een vliegende brigade van 250 toegewijde Animal Cops in Nederland.