Skip to main content

VVD leest voor uit dagboek Ella Vogelaar, partij nu pro-islam

Persbericht

De VVD heeft afgehaakt als partij die een zinnige bijdrage levert aan de discussie over de islam. Die partij is blind voor de enorme problemen die rechtstreeks het gevolg zijn van deze ideologie. De partij wil nu zelfs volop rechten voor de islam. Geert Wilders is verbijsterd.

“De nota Islam staat vol politiek-correcte rimram. Voor de islam is volgens de VVD in Nederland evenveel ruimte als voor andere godsdiensten. Het lijkt het dagboek van Ella Vogelaar wel”, aldus Wilders.

“Na een uurtje op Wikipedia komt Kamp tot wat flauwe feitjes over de islam. Maar hij sluit de ogen voor wat er echt aan de hand is. Met het instellen van begeleiders voor risicogezinnen, de aanleg van een elektronisch dossier, meer voorschoolse opvang en andere zweverige GroenLinks-achtige voorstellen lossen we problemen niet op”, aldus Wilders. “Al zal Hans Dijkstal wel tevreden zijn met de nieuwe multiculturele koers van de VVD. Henk Kamp is gewoon Dijkstal, maar dan zonder saxofoon.”

“Kamp is totaal blind voor de kern van de totalitaire islamitische ideologie, namelijk dat de koran het letterlijke woord van Allah is, geldig voor alle moslims en voor alle tijden. Jihad is de plicht voor elke moslim en dus liggen de grenzen van de islam nooit vast. Werelddominantie is het doel van de islam. Mohammed geldt als de perfecte mens en dus is zijn gedrag dwingend voorbeeld voor alle moslims. Dit en de letterlijkheid van de koran verhinderen dat de islam ooit kan veranderen. Er bestaan wel gematigde moslims maar zeker geen gematigde islam. We hebben dus te maken met een blijvend probleem. Daarom heeft Nederland minder islam nodig. Door de islam gelijke ruimte te geven als het christendom of jodendom zet de VVD de Nederlandse identiteit in de uitverkoop”,  zegt de PVV-leider.

“De ruk naar links van de VVD is een feit. Net als de PvdA en de SP stort men zich op de islamitische kiezer. De Nederlandse cultuur en indentiteit gaan bij de VVD in de uitverkoop. Voor de bühne zijn er soms stoere praatjes, maar de realiteit is dat de VVD nu een pro-islam partij is. Alleen aan sommige uitwassen wil men iets doen”

“De VVD zegt geen opvatting te hebben over de islam, wij wel”, aldus Wilders.

Klik hier om het bericht te lezen op de website van nieuws.nl.
Klik hier om het bericht te lezen op de website van de Telegraaf.