Nederland weer van ons

Zware bedreigingen worden geuit tegen Geert Wilders door de extremistische moslimorganisatie Sharia4Holland, dat streeft naar de invoering van de islamitische wetgeving in Nederland en België.

Klik hier voor het volledige bericht op Telegraaf.nl

Klik hier voor de Kamervragen van de leden Wilders en Van Klaveren (PVV) hierover.

Wilders wordt bedreigd met hetzelfde lot als Theo van Gogh, die op gruwelijke wijze werd omgebracht door de moslimextremist Mohammed Bouyeri. „Wilders, denk je niet dat er een moslim zal zijn die op een dag jou larie beu zal zijn en zal doen wat Mohammed Bouyeri heeft gedaan?”, voorspelt de radicale voorman Abu Imran van Sharia4Holland.

Geert Wilders is gistermiddag ingelicht door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding (NCTb) over deze expliciete bedreigingen. NCTb-woordvoerder Edmond Messchaert: „Uitingen als deze worden meegewogen in de dreiginginschatting. Zo nodig worden de beschermingsmaatregelen aangepast, maar over de aard en de omvang van de maatregelen geven we nooit commentaar.”

Geschrokken

Geert Wilders reageert geschrokken op de beelden. „Het is walgelijk, meer dan fout. Het is wel duidelijk waar hij op uit is. Dit is aanzetten tot geweld tegen mij.” De PVV-leider zegt aangifte te zullen doen wegens bedreiging. Op de vraag of hij vindt dat het filmpje van internet gehaald moet worden, zegt Wilders: „Het filmpje in de ban? Die man moet in de ban!”

In twee huiveringwekkende videotoespraken, elk zo’n negen minuten lang, die staan op het Youtube-kanaal van Sharia4Holland, noemt de haatprediker Imran Geert Wilders een vervloekte, ongelovige hond. In een langdurige smeekbede vraagt hij Allah „alle ziekte op aarde” uit te storten op de politicus. Ook vraagt hij Allag „zijn gezondheid te veranderen in ziekte en zijn rijkdom te veranderen in armoede”. „Moge op hem afkomen alle schande, problemen en rampen die een mens maar kan overkomen in het leven.”

De bedreigingen tegen Wilders zijn een reactie op Wilders’ aankondiging dat hij volgend jaar komt met Fitna-2, waarin hij „het barbaarse leven van de zieke geest van Mohammed” wil blootleggen. De PVV-leider zegt met zijn nieuwe film steun te willen bieden aan moslims wereldwijd om de islam te verlaten. Volgens Wilders zijn ex-moslims, ’afvalligen’, helden die steun verdienen: „Het wordt tijd dat wij deze mensen helpen door Mohammed te ontmaskeren.”

'Vervloekte lafaard'

Sharia4Holland-voorman Abu Imran meent dat Wilders hiermee over de schreef gaat: „Hoe durft hij zich negatief uit te laten over de profeet, die het best denkbare karakter had, de meest edele persoon was, met de allerhoogste status, die enorm respect genoot tijdens zijn leven?”

De moslimsextremisten dagen Wilders uit tot een publiek debat. „O, vervloekte lafaard, wees een man, die niet scheldt vanachter de politie en de staatsveiligheid, maar kom met ons aan tafel zitten voor een debat.”

De extremist, die voor de camera zit met wat lijkt op een schouderholster, zegt uit te zijn op de „dominatie van de wereld”. „Wij zullen niet stoppen tot ons plan is uitgekomen. Wij zullen Nederland veroveren, zoals België en de rest van de Europese landen. Wij zullen de zionisten, de nakomelingen van apen en varkens, verdrijven uit Palestina. Zij zullen Israël van de kaart vegen. Denk jij echt dat jouw zionistische vrienden jou zullen steunen, jij vervloekte hond.” Eerder preekte Abu Imran op een filmpje in gevechtskleding, waarbij op de achtergrond automatisch geweervuur was te horen en het doorladen van automatische wapens.

Steeds radicaler

De haatprediker, die steeds radicalere, Nederlandstalige filmpjes post op internet voorspelt Wilders hetzelfde lot als de Engelse oud-minister Stephen Timms, die op straat in Oost-Londen werd neergestoken door een moslima, die hem trachtte om te brengen. „Denk je echt dat je nooit een moslimvrouw of –man zal tegenkomen die plotseling uit het niets opduikt? Denk je echt, dat je áltijd beschermd zal zijn. Dit is geen dreigement, maar een waarschuwing. Wees realistisch: wat je zaait, zal je oogsten.”

Imran spreekt verder in de video over het „zuiveren van de aarde van dit soort mensen” en het „vernietigen van Wilders”. Op het einde van de boodschap richt hij zich nogmaals rechtstreeks tot Wilders: „Je hebt de keuze: een open debat met ons, met alle media, je mag zelfs het hele Nederlandse leger optrommelen als je vreest voor je veiligheid. Je mag de locatie zelf kiezen, zelfs de gevangenis in Vught of een legerkazerne. Laat de moslims met rust. Leef als ongelovige, als hond, uiteindelijk ga je toch naar de hel. Of je bent welkom moslim te worden, als broeder in het geloof. Zo niet, dan moet je klaar staan voor de consequenties.”

Serieuze aanwijzing

Het aanbod zich te bekeren, is volgens een jihaddeskundige binnen de inlichtingenwereld een serieuze aanwijzing dat er plannen zijn om de politicus iets aan te doen. „In de Koran staat dat iedereen die je aan gaat vallen, een individu of een land of regio, je vooraf, doorgaans twee maanden, moet waarschuwen dát je gaat aanvallen en dat men de tijd krijgt zich te bekeren. Osama bin Laden deed dat twee maanden voor ’9/11’, de waarschuwing werd gegeven twee maanden voor de aanslagen in Londen en de aanslagen in Madrid. Ook twee maanden voor de Duitse verkiezingen, maar toen werd een grote terreurgroep opgepakt.”

facebooktwitterinstagrammail

We hebben 2505 gasten

doneer

Nederland
English

steun ons ideal

donaties

donaties